Steunactie Effia-Nkwanta Regional Hospital in Ghana

Steunactie Effia-Nkwanta Regional Hospital in Ghana
Nele Michiels

Via deze actie zou ik graag geld willen inzamelen om medisch materiaal aan te kopen voor een lokaal ziekenhuis in Ghana.

 

Met het ingezamelde bedrag van deze steunactie wil ik tijdens mijn vrijwilligerswerk in het Effia-Nkwanta Regional Hospital in Ghana ter plaatse medisch materiaal aanschaffen. Zo kan ik in samenspraak met het personeel uitzoeken wat het meest nodig is en bovendien steunen we op deze manier ook de lokale economie. Het ziekenhuis is gelegen in Takoradi, een stad in het westen van Ghana. Het is een van de grotere en beter uitgeruste ziekenhuizen van de regio.

Meer informatie kan je ook terugvinden via deze link.

Wie ben ik?

Ik ben Nele Michiels, vierdejaarsstudent geneeskunde aan de KU Leuven. Het is altijd al mijn droom geweest om naar een Afrikaans land te reizen en er als vrijwilliger in een ziekenhuis te helpen. Zaterdag 2 juli is het zover, dan zal ik afreizen naar het Effia-Nkwanta Regional Hospital om er 3 weken aan de slag te gaan. 

Ik heb wat spaarcenten opzijgezet om mijn reis en verblijf te bekostigen, maar via deze weg wil ik heel graag nog wat extra doen door ervoor te zorgen dat het ingezamelde geld van deze steunactie goed terechtkomt en op de juiste manier wordt besteed.

Achteraf zal ik zeker nog foto's en informatie over dit initiatief met jullie delen! 

Bedankt om mijn actie te steunen!   

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 12/06/2022
Viewed 2298x

Fundraiser organised for:

Western Regional Hospital - Effia Nkwanta, Ghana

Western Regional Hospital - Effia Nkwanta, Ghana

Fundraiser organised by:

Nele Michiels

Nele Michiels

 

Donations

 
Show all donations
Started on 12/06/2022
Viewed 2298x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog