Manon collects for: Team Ren voor Parkinson

Team Ren voor Parkinson
Manon Swinkels

Wij rennen dit jaar de ASML halve marathon om geld op te halen voor de ziekte van Parkinson!

 
€0 raised

Even een persoonlijk berichtje met vraag om je hulp.

Mijn vader heeft de ziekte van Parkinson, hij leert er mee leven, maar het is een progressieve ziekte waar nog steeds moeilijk de juiste medicatie voor uitgeschreven kan worden.

Doordat er zo veel verschillende manieren van medicatie toedienen bestaan, is onderzoek naar deze ziekte super belangrijk. Welke medicatie past er bij welke persoon en bij welke symptomen?

 

Het van zo dicht bij meemaken, heeft ervoor gezorgd dat we een steentje bij willen dragen aan deze onderzoeken. En hoe kan dat nou beter dan te combineren met sport + het leukste evenement van Eindhoven?

Want in oktober is het weer zo ver, de marathon van Eindhoven. Samen met Sam, wiens vader ook Parkinson heeft en een groep van de 40 leukste en sportiefste mensen van Eindhoven/Best/Helmond, gaan wij voor het Parkinson fonds rennen.

 

Met het prachtige doel dat we de levenskwaliteit van veel mensen die met deze vreselijke ziekte moeten leven, kunnen verbeteren EN dat we onze papa’s heel trots kunnen maken!!

 

Help jij mee?

Ieder bedrag is welkom en voor de fanatiekelingen onder ons, de hele groep gaat met gepersonaliseerde kleding rennen. Jouw bedrijfslogo op het shirt tijdens de marathon? Of op de trui tijdens de apres-marathon? Dat kan! (€300,- klein logo of €500,- groot logo)

 

Heel veel liefs, Manon😚

Updates

Loading...
Started on 01/08/2024
Viewed 232x

Collector for this fundraiser:

Manon Swinkels

Manon Swinkels

 
€0 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 01/08/2024
Viewed 232x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog