Familie Vakantie

Familie Vakantie

Donatie voor een leuke vakantie met mijn familie omdat ik vind dat ze nodig hebben + waarschijnlijk laatste jaar met elkaar

 

Beste Allemaal, 

ik ben Sam en ik ben 20 jaar.

ik heb deze donatie gestart om samen met mijn familie een week op vakantie te gaan in 2025 hier moet natuurlijk voor gespaard worden alleen dit lukt niet zomaar.

want ik volg momenteel een  studie en zit 5 dagen in de week op school en in weekenden ben ik druk met sport en andere dingen rondom school kwa huiswerk enz.

het doel bedrag is €3000 en als dat gehaald kan worden ben ik echt heel erg blij !

want:

wij hebben namelijk als familie mega veel meegemaakt in 9 jaar tijd 

  • Mijn moeder heeft in het ziekenhuis gelegen voor een hele lange tijd en ging totaal niet goed 
    * mijn oma werd ernstig Ziek en volgende jaar is het laatste jaartje dat Ze nog mee kan op vakantie. aangezien ze daarna een heel ander traject in gaat wat voor ons heel spannend is als familie
  • Momenteel zit mijn oma ook veel thuis, omdat ze zonder begeleiding of zonder ons nergens naar toe kan en ik weet dat ze een vakantie heel erg fijn en leuk vind want dat vond ze vroeger ook altijd. Toen we het geld nog hadden ervoor

ze is een hele lieve oma die altijd voor me klaar staat als ik der nodig heb en hetzelfde geld voor mijn moeder die  altijd voor me klaar staat.

rede van laatste jaartje van mijn oma:

omdat ze dan naar een hospice gaat, want  dat is  voor haar op dat moment de beste optie die er nog over is , vandaar dat ik deze donatie doe om te zorgen dat we nog 1 X op vakantie Kunnen als familie. 
 
uitleg geld bedrag :

weekje vakantie kost  €1800 euro en van het overige geld kopen we eten en drinken en gaan we ook uiteten en plaatsjes bezoeken en benzine geld natuurlijk. Want dat is ook mega duur geworden en we gaan waarschijnlijk met 2 auto’s dus dan heb je 2 x benzine geld.

we hopen €3000 te kunnen halen.

ik wil iedereen Bedanken die een  donatie doet 

Heel erg bedankt 

ps: ik hoop dat we het halen zodat ik mijn familie mee kan nemen op een weekje weg volgend jaar 

ps: deze donatie is een verassing voor hun en ik ga het hun bekend maken zodra we bijna €3000 hebben gehaald. 
 

ps: mijn moeder heeft in 2016 ook een onderbeen amputatie moeten ondergaan,Waardoor ze nu een prothese been heeft (zie foto) die erbij is gezet.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 17/08/2024
Viewed 395x

Fundraiser organised by:

sam mos

sam mos

 

Donations

 
Show all donations
Started on 17/08/2024
Viewed 395x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Family
Report abuse