Van pup naar personal assistant

Van pup naar personal assistant
Nicky van Ginneken

Wil jij meehelpen mijn ADL assistentiehond te realiseren?

 
€0 raised

D.m.v. deze actie hoop ik de aanschaf van mijn ADL assistentiehond te realiseren, mijn toekomstige hulpmiddel op pootjes

Vanwege een aangeboren bindweefsel aandoening (syndroom van Ehlers Danlos) ben ik afhankelijk van verschillen vormen van hulp. Door EDS heb ik o.a. last van ernstige hypermobilteit van mijn gewrichten en orgaanproblemen zoals een maagverlamming en darmfalen. Ik kan dus niet zelf eten en krijg daarvoor elke nacht voeding via een infuus rechtstreeks in mijn bloedbaan. 

Dit alles zorgt ervoor dat ik chronisch vermoeid ben en dat ik chronisch pijn ervaar. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik weinig energie heb en lichamelijke beperkt ben bij vooral lopen en staan. Op die momenten gebruik ik mijn rolstoel (soms met handbike) maar mis ik ook een stuk zelfstandigheid.

Een hulphond zou taken van mijn mantelzorgers en thuiszor over kunnen nemen, waardoor ik minder afhankelijk ben en meer zelfstandigheid/vrijheid terug krijg. Iets wat voor een 37 jarige van groot belang is. Daarnaast kan de hulphond taken overnemen waardoor ik mijn (beperkte) energie in kan zetten voor de leuke dingen.

Taken die de hond kan doen zijn bv helpen met de boodschappen uit de schappen pakken, de was in de machine doen, dingen oprapen van de grond, de deur openen of sluiten, etc. Daarnaast zal de hond zorgen voor een stukje structuur in mijn dagelijks leven én natuurlijk gezelligheid. 

Er is inmiddels toestemming van de verzekering en daarmee zelfs uitzicht op de komst van een pup op korte termijn. Echter dekt dit niet de gehele aanschaf en vergoed de verzekering het onderhoud pas vanaf het 1e jaar. Daarom starten we deze actie.

Gun jij mij mijn maatje en daardoor meer energie en bovenal mijn zelfstandigheid? Dan zou ik een donatie erg waarderen. 

Meer informatie over mij en mijn situatie vindt je op mijn Facebook & Instagram.

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100053510595530

IG: https://instagram.com/mijnehlersdanlosenik?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 09/09/2023
Viewed 5682x

Fundraiser organised by:

Nicky van Ginneken

Nicky van Ginneken

 
€0 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 09/09/2023
Viewed 5682x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Care Animals Medical
Report abuse