Weg met het taboe op incontinentie

Weg met het taboe op incontinentie
Wubbo Van der Roest

Incontinentie komt niet alleen voor bij ouderen en babys maar komt voor binnen alle leeftijden.

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Hallo lezer, Ik ben Wuub en ben 54 jaar en al 15 jaar incontinent. Door een ongeluk heb ik een zenuw beschadiging opgelopen waardoor ik incontinent ben geworden. Doordat ik hier helemaal niets over wist ben ik gaan zoeken maar informatie, helaas gaat die vaak alleen over oudere mensen of iets seksueels. Maar niet voor mensen die vol in het leven staan en daarmee verder willen. 

In de afgelopen jaren heb ik nu veel ervaring met dit onderwerp en kan anderen hoop ik van informatie voorzien die hen kan helpen met acceptatie en de vele dingen die op hun pad komen. 

Mijn doel is om een kanaal te openen met als doel het bespreken van dingen die je tegen komt als je incontinent bent. Uitleg van bijvoorbeeld de vele verschillende middelen die je helpen om verder met je leven te gaan 

Neem bijvoorbeeld eens de vele producten die worden aangeboden onder de noemer incontinentie materiaal. Maar wat is nu voor jou het beste? Zoek dat maar eens uit… ik heb er jaren over gedaan om de juiste producten te krijgen die bij mijn levensstijl passen. Ook hulpverleners hebben zelf geen ervaring met de producten en bevelen aan wat hun word aangeraden. Maar vaak is dit niet juist en krijgen de mensen er problemen bij, bv laat van lekkende luiers of ongewenste geurtjes.

Ik hoop dat ik met een youtube kanaal en een goede website veel voor de mensen kan gaan beteken.

Helaas is het erg kostbaar om van alle producten een voorbeeld te hebben. Ik heb dus geld nodig om producten aan te schaffen zodat ik deze kan bespreken en uit proberen en mensen zo goed kan voorzien van informatie die is verkregen door iemand die zelf gebonden is aan de producten.

Ik hoop dat u wil helpen om dit op te zetten.

Vriendelijk bedankt voor uw aandacht.

Wuub

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 11/07/2024
Viewed 28x

Fundraiser organised by:

Wubbo Van der Roest

Wubbo Van der Roest

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 11/07/2024
Viewed 28x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog