Wie helpt de kittens

Wie helpt de kittens
Share this fundraiser via:

Wij hebben 4 kittens gered uit erg slechte omgeving De kittens zijn er erg slecht aan toe

 

Wij hebben vier kitten,s gered uit een erg slechte omgeving. Moeder kat komt uit een gezin waar 14 andere katten aanwezig zijn.

 

De eerste week waren wij voor de katten al meer dan €200,- kwijt. Uiteraard weten wij dat er bij dieren kosten komen kijken maar nu loopt alles bij elkaar al bijna over de €1000,-

 

Wij hebben geprobeerd met de dieren arts een betalings regeling te treffen maar helaas willen/kunnen zij daar niet aan mee werken. Door de kosten kunnen op we dit moment zelfs de huur niet bekostigen.

 

luchtwegeninfectie, longontsteking, oogontsteking, lichte nier kwaaltjes ( door het niet juiste voer bij 1e eigenaar ) en zelfs een infectie in hun neusjes..

en zo kan ik nog wel ff door gaan over allerlei dingen die ze mankeren nu ben ik al heel wat dierenarts kosten kwijt wat ik absoluut niet erg vindt alleen op den duur is het een beetje op.. en we zijn er nog niet nu wil ik deze schatjes niet opgeven en dus om hulp vragen ik wil ze volledig laten testen onder andere bloed af tappen en kijken of daar wat uit komt hier zitten heel wat kosten aan wat ik momenteel niet kan veroorloven

 

Kunnen jullie mij en eigenlijk vooral de katten helpen.

 

Foto van 1 van de kittens bijgevoegd 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 26/04/2022
Viewed 788x

Fundraiser organised by:

Amika  Brinksma

Amika Brinksma

 

Donations

 
Show all donations
Started on 26/04/2022
Viewed 788x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals
Report abuse