Zorg project: Het uitzicht

Zorg project: Het uitzicht

Steun dit mooie zorgproject zodat ook gezinnen met kinderen met intensieve zorg op vakantie kunnen. Gun hen ook dit uitzicht.

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Eind december vertrekken Gerjan en Elvira met hun 3 kinderen naar Elspeet om een zorgproject te starten. Ze hebben het verlangen om gezinnen te helpen die niet op vakantie kunnen omdat ze gebonden zijn aan hun eigen huis en zorg. Gezinnen met kinderen die 24/7 intensieve zorg nodig hebben. Ze gunnen ook deze gezinnen een fijne vakantie met…. uitzicht. Het doel is om een plek te worden waar aandacht is voor elkaar, ruimte is voor ontspanning en het gezin kan genieten en opladen. Ouders wordt zoveel mogelijk de zorg ontnomen door professionele zorg en ontspanning te bieden. Op een prachtige vakantieplek, welke ook de zorgfaciliteiten biedt. 
Om dit te kunnen realiseren kunt u hen steunen door een bedrag over te maken om alle nodige zorghulpmiddelen aan te schaffen. U kunt de denken aan: een veilige hoog-laag bedbox, sanitaire hulpmiddelen, stoel, aangepaste fiets, snoezelfaciliteiten e.d.

Helpt mee en steun dit mooie project!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 1 week, 5 days ago
Viewed 30x

Fundraiser organised by:

Elisabeth Remmers

Elisabeth Remmers

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started 1 week, 5 days ago
Viewed 30x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Care
Report abuse