The organiser has inactivated donating. Donating is no longer possible.

Zorghotel Monique

Zorghotel Monique

Help Monique optimaal revalideren

 

It is not possible to donate anymore

Lieve allemaal,

Zoals jullie waarschijnlijk inmiddels weten is Monique 31 januari aanstaande eindelijk ingepland voor de dubbele diep-lap borstreconstructie operatie.

Dit is een zware operatie waarbij het heel belangrijk is dat Mo rustig aan revalideert. Twee hoog wonen, alleen met Xavier en een halfuurtje thuiszorg, is daarbij verre van ideaal. En we kennen Monique, die gaat dan toch eigenwijs dingen doen die ze beter nog niet kan doen. ;-)

Nu is er een zorghotel dichtbij het centrum. Daar kan ze extra zorg en alle medische controles krijgen die nodig zijn. Het is om de hoek voor Xavier. Geen twee trappen om naar buiten te kunnen, geen boodschappen, niet koken, geen huishouden, maar maximale rust.

Hoe fijn zou het zijn als we Monique, die altijd iedereen wil ontzorgen en niemand tot last wil zijn, zelf kunnen ontzorgen en het best mogelijke herstel kunnen bieden dat zij nodig heeft.

De kosten voor het verblijf zijn €200,- tot €240,-  per dag (excl. de zorg, maar die wordt vergoed). Het zou ideaal zijn als ze daar 8 tot 10 dagen zou kunnen verblijven.

Ik weet dat een aantal van haar vrienden al hebben aangegeven haar financieel te willen ondersteunen. Daarom mijn vraag aan jullie; zouden jullie ook een bijdrage willen doen?

(Mo is overigens op de hoogte van deze actie, dus het hoeft niet geheim te blijven.)

Veel liefs, Laura

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 06/01/2024
Viewed 315x

Fundraiser organised by:

Laura Zervaas

Laura Zervaas

 

It is not possible to donate anymore

Donations

 
Show all donations
Started on 06/01/2024
Viewed 315x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Medical
Report abuse