Aanschaf rolstoelbus

Aanschaf rolstoelbus
Janine en Nils Van lierop

Als pleeggezin samen op pad om deze heerlijke mannetjes regelmatig fijne momenten te bezorgen en hun horizon te verbreden!

 

Inmiddels mogen wij al 4 jaar zorgen voor een zorgintensieve tweeling van 6 jaar oud. Beide hebben mobiliteitsproblemen i.c.m. hechtingsproblematiek, innerlijke onrust en groeiproblemen. Beiden zijn hierdoor afhankelijk van aangepaste reisvoorzieningen. De één in zijn rolstoel, de ander met een Carrot stoelzitje i.c.m. een Hoggi Bingo buggy. Daarnaast loopt een aanvraag voor een hulphond. Al deze voorzieningen passen niet meer in onze stationwagon.

Momenteel kunnen wij als pleeggezin dan ook niet meer gezamenlijk op pad. Bovendien is al het tillen door mij Fibromyalgie en Frozen Schoulder erg lastig voor mij. De jongens zijn beiden veelvuldig thuis, omdat onderwijs en dag/ logeeropvang niet (altijd) haalbaar is. 

Wij hebben al vele gesprekken gevoerd met gemeente, pleegzorg en fondsen. Helaas kunnen we enkel rekenen op een kleine bijdrage. Er is dan ook nog een flink bedrag nodig om ook de komende jaren een fijne en veilige plek te kunnen bieden. Aangezien ook het huis inmiddels niet meer toereikend is gaan we binnenkort verhuizen naar een geschiktere woning. Ook daar zullen we moeten investeren, waardoor we iedere cent helaas hard nodig hebben.

Mocht U een (kleine) bijdrage kunnen leveren aan onze toekomst zijn wij U zeer dankbaar. Zou U ons letterlijk op weg kunnen helpen?!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-03-2023 gestart
6418x bekeken

Actie georganiseerd door:

Janine en Nils Van lierop

Janine en Nils Van lierop

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-03-2023 gestart
6418x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog