Steun de Zorg in Oekraïne – Help Ons een Verschil Maken

Steun de Zorg in Oekraïne – Help Ons een Verschil Maken
Nick Vandereyken

Inzamelactie voor de aankoop en transport van een tweedehands ziekenwagen voor Oekraïne

 

Steun de Zorg in Oekraïne – Help Ons een Verschil Maken

De oorlog in Oekraïne woedt al twee jaar voort en blijft ons dagelijks raken. Hoewel het gemakkelijk is om vermoeid te raken, mogen we niet opgeven. De politiek spreekt vaak over de miljarden die door de EU en de VS worden vrijgemaakt voor wapens en oorlogsvoering, maar we horen weinig over de essentiële steun aan andere, minstens zo belangrijke instellingen.

Mijn vrouw, geboren en getogen in Oekraïne, inspireert mij elke dag. Met een enorme vastberadenheid zet ze zich in, van het bieden van tolkdiensten tot het organiseren van succesvolle hulpacties. Haar inzet en kracht zijn bewonderenswaardig.

Ik kan me nauwelijks voorstellen hoe het moet voelen als je vaderland wordt binnengevallen. De zorginstellingen in Oekraïne staan onder onmenselijke druk. Het tekort aan medische benodigdheden in ziekenhuizen is schrijnend. Het vervoeren van gewonden vanuit het oosten, waar de gevechten hevig zijn, naar het westen van Oekraïne verloopt moeizaam door een gebrek aan ambulances. Hierdoor moeten zorgverleners vaak onder levensbedreigende omstandigheden noodhulp verlenen.

Daarom starten we deze actie om een tweedehands ambulance aan te schaffen en naar Oekraïne te brengen. We kunnen niet toestaan dat vermoeidheid ons overweldigt – we moeten blijven steunen! Alleen samen kunnen we echt een verschil maken. Laten we onze eenheid tonen, luid en duidelijk!

Bedankt voor je steun! Elke bijdrage, hoe klein ook, helpt ons om levens te redden.

Met vriendelijke groet,

Nick

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-03-2024 gestart
124x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nick Vandereyken

Nick Vandereyken

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-03-2024 gestart
124x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog