Asiel dieren café opstarten

Asiel dieren café opstarten

Ons idee is om een honden/katten café/ restaurant op te starten in Heerenveen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ons idee is om een honden/katten café en restaurant op te starten. Dit idee is opgestart nadat wij onze border collie Lily hebben mogen adopteren nadat ze een hele zware start heeft gehad van haar jonge honden leven. We mochten Lily verwelkomen na veel contact sinds ze op Facebook was gezet als adoptie. Ze is sindsdien helemaal opgevrolijkt mentaal gezien en geniet weer met volle teugen van haar leven.

Ons doel is een café/restaurant op te starten zodat we asiel dieren een plek kunnen geven waar ze geliefd kunnen voelen. Een plek waar ze kunnen genieten van aandacht en al hun verleden kunnen achter laten.

Dit is mogelijk met een bijdrage van u zodat we dit kunnen opstarten. Het pand wat we kunnen huren in Heerenveen beschikt over een mooie ruimte. Waar we alles lekker kunnen uitvoeren en de dieren de ruimte kunnen geven die ze verdienen.

Helaas hebben we zelf niet de complete volledige financiële eigen mogelijkheden om dit helemaal rond te krijgen. Hierbij moet u denken aan vergunning aanvragen meubels en dieren spullen. 

Alle kleine beetjes helpen elke 0,10 cent is welkom.

We hopen u in 2022 te kunnen verwelkomen in Pet Love 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-05-2022 gestart
649x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sander Van der weerd

Sander Van der weerd

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-05-2022 gestart
649x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog