Binnen 4 en een halve maand op straat

Binnen 4 en een halve maand op straat

Na een heel boek te kunnen schrijven over mijn leven wil ik even inzoomen op de huidige situatie...

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Binnen 4 en een halve maand op straat.

Ik zet deze actie op omdat ik echt in een noodsituatie zit.

Ik neem je even mee in mijn verhaal :

 

Na een heel boek te kunnen schrijven over mijn leven wil ik even inzoomen op de huidige situatie die nu grote zorgen veroorzaakt.

 

Ik heb een brief gekregen van mijn huisbazin dat ik uit mijn huis moet. Ik kreeg 6 maanden om een nieuwe woonst te vinden wat ondertussen nog vier en een halve maand is. De reden dat ik het huis moet verlaten is omdat de dochter van de eigenares er in zal komen te wonen.

Ik vind dat heel jammer want ik woon hier heel graag en voel me hier thuis. Ik ken al mijn buren en heb met iedereen een goede verstandhouding. Alsook ben ik een hele correcte stipte betaler.

 

Toen we het nieuws kregen zijn we direct beginnen zoeken en tot op heden zonder succes. De huizenmarkt is schaars en heel snel verhuurd. Veel meer vraag dan aanbod, alles verloopt online met maar x aantal bezoekers per advertentie. We geven natuurlijk de hoop niet op doch brengt dit een enorme druk met zich mee. Ik zit aan de ziekenkas omdat ik lijd aan erge chronische stress waardoor ik iedere dag in overlevingsmodus leef. Ik heb leverkiesten verspreid over gans mijn lever, een grote maagbreuk, een kapotte onderrug en artrose in nek, handen en beide knieën, daar stopt het jammer genoeg nog niet, heb ook een schouder met scheurtjes en atrose.

 

Ik heb 18 jaar voor mijn zieke ex-partner gezorgd. Ondertussen zijn we op een punt gekomen dat hij uitgezaaide kanker heeft. Ookal zijn mijn ex-partner en ik uit elkaar, ik blijf hem opvolgen en biedt ondersteuning waar mogelijk. Ik heb het hart op de juiste plaats, help iedereen die het nodig heeft. Jammer genoeg heb ik deze keer zelf hulp nodig.

 

Ik heb jaren gewerkt, je leest het goed, ik heb inderdaad jaren gewerkt en hield van mijn werk maar deed alles iets te graag en heb letterlijk mijn lichaam kapot gewerkt.

 

Maar nu heb ik geen idee hoe het verder moet, een hospitalisatie verzekering heb ik niet ( kon ik niet betalen ). Geen spaarboekje. Ik zit letterlijk met de handen in het haar.

 

11 jaar geleden ben ik begonnen met gedumpte dieren op te vangen. Dat was geen probleem want ik werkte. Gezien de traumas die de dieren hadden opgelopen, konden we ze niet herplaatsen. Ik weet het, dieren kosten geld maar laat het nu ook die dieren zijn die de moeilijke periode een stuk minder moeilijk maken, ze houden mij recht. Ik heb door de jaren heen een band opgebouwd met hen en ze blijven mijn verantwoordelijkheid. Ze verkeren in goede gezondheid en hebben bij mij al jaren een warm nest gevonden. Maar door de verhuis komen er gewoon te veel problemen waar ik geen oplossing voor heb.

 

Het doel van deze steunactie is om 12.000 euro in te zamelen. Dat klinkt heel veel zou je kunnen zeggen. Maar er is veel te betalen en in orde te brengen. Ik noem hier onder even de belangrijkste punten :

 

De huurwaarborg van het nieuwe huis en aangezien de huizenmarkt enorm gestegen is in prijs, is dat al heel pittig.

De plaatsbeschrijving van het huidig huis als ook de plaatsbeschrijving van de volgende woonst

Ziekenhuiskosten door controles, scans, etc

Verhuiskosten

Herstellingskosten

Een nieuw kattenverblijf inrichten

 

En een kleine reserve voor toekomstige dierenartsen kosten en dergelijke, de dieren komen er natuurlijk niet jonger op. 1Tje is ook diabetisch en dat brengt ook al heel wat zorgen en kosten met zich mee.

 

Alles dat er uiteindelijk over is willen we doneren aan organisaties of instanties die zich inzetten voor dieren, zoals BV. De zonnegloed VZW, Gaia, een organisatie die mensen in nood helpt... Een effectief goed doel.

 

Iedereen die doneert is alvast super hard bedankt!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-04-2024 gestart
77x bekeken

Actie georganiseerd door:

Martine Crombez

Martine Crombez

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-04-2024 gestart
77x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog