Brand bij De Vakwerkers van David & Joep

Brand bij De Vakwerkers van David & Joep

Vandaag is de Keilewerf 1 afgebrand, en daarmee ook de meubelmakerij De Vakwerkers van David & Joep. Deze actie is voor hen!

 

Vanochtend is de volledige Keilewerf 1 afgebrand, waar veel jong talent was gehuisvest, inclusief meubelmakerij De Vakwerkers van David en Joep.

Sinds 2 jaar zijn zij als partners, onder de naam De Vakwerkers, verder gegaan. David is 5 jaar eerder dit bedrijf gestart en deze synergetische samenwerking trok vele enthousiaste klanten aan. Hun hele werkplaats stond inmiddels vol met dure apparatuur, gereedschap en het materiaal van lopende projecten. Helaas konden zij zich niet verzekeren, omdat De Keilewerf niet als brandveilig was bestempeld.

David en Joep zijn verslagen. Zij moeten niet alleen op zoek naar een nieuw onderkomen, maar moeten ook al hun gereedschap opnieuw aanschaffen en projecten die klaar stonden voor oplevering, opnieuw maken. Om David en Joep te helpen deze tegenslag te boven te komen, zijn we een crowdfundingsactie gestart. Hiermee kunnen ze hun levenswerk niet terugkrijgen, maar kunnen ze hopelijk wel zo snel mogelijk weer aan de slag.

Ruth & Nienke

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-06-2023 gestart
19015x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nienke Nijholt

Nienke Nijholt

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-06-2023 gestart
19015x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog