Post Covid behandeling in Amerika

Post Covid behandeling in Amerika

Ik ben Lievina, 23 jaar. Ik heb PostCovid. Europa biedt geen soelaas, in Amerika is er wel een behandeling mogelijk.

 

Beste vrienden, familie en sympathisanten,

 

Ik richt me tot jullie met een dringend verzoek om hulp. Zoals velen van jullie weten, heb ik gevochten tegen de gevolgen van COVID-19. Helaas heeft deze strijd een zware tol geëist op mijn gezondheid en welzijn. Na veel onderzoek en overleg met medische professionals heb ik ontdekt dat er een veelbelovende behandeling beschikbaar is in Amerika die me kan helpen herstellen van de nasleep van deze ziekte.

 

Echter, deze behandeling brengt aanzienlijke kosten met zich mee - een bedrag van maar liefst €75.000. Het is een bedrag dat ik nooit in mijn eentje bij elkaar kan krijgen. Daarom vraag ik vandaag om jullie steun. Met jullie bijdragen kunnen we samen deze behandeling mogelijk maken en mijn weg naar herstel verlichten.

 

Jullie steun, in welke vorm dan ook, zou niet alleen een financiële hulp zijn, maar ook een blijk van jullie solidariteit en medeleven. Samen kunnen we een verschil maken en mij de kans geven om mijn leven terug te krijgen.

 

Ik ben ontzettend dankbaar voor alle steun die ik tot nu toe heb ontvangen, en ik hoop dat jullie mij blijven steunen in deze volgende fase van mijn herstelreis. Geen enkele bijdrage is te klein, en elke euro brengt me dichter bij mijn doel.

 

Met hoop en dankbaarheid.
Bedankt.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-10-2023 gestart
1070x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lievina Holtgrefe

Lievina Holtgrefe

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-10-2023 gestart
1070x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog