-~-~- Cindy Tegen Leukemie -~-~-

-~-~- Cindy Tegen Leukemie -~-~-
Cindy Cambier

Cindy een spontane meid die het al niet makkelijk heeft gehad en nu nog is vecht tegen leukemie.....

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Cindy heeft een zwaar leven achter de rug en verloor eerst haar kindje op 5 jarige leeftijd toen hij gegrepen werd voor haar ogen door een vrachtwagen,daarna pleegde haar vriend zelfmoord en is ook slachtoffer geweest van een zeer gewelddadige groepsverkrachting wat allemaal haar tekende voor haar leven.Nu ze eindelijk een beetje geluk gevonden te hebben bij een nieuwe partner (ikzelf DAVID) werd ze gediagnosticeerd met leukemie.

We hadden een match gevonden en daardoor heeft ze reeds één beenmergtransplantatie achter de rug en met positieve resultaten maar daarvoor heeft ze geld geleend wat we  nu nog reeds aan het afbetalen zijn.

Ze heeft ook al chemotherapie achter de rug maar ze moet nog een beenmergtransplantatie ondergaan maar die kosten telkens 3000 euro en we weten echt niet waar we het geld moeten vandaan halen daar ze nog de vorige waarvoor ze een lening bij iemand privé heeft gedaan nog aan het afbetalen zijn.

En op de koop toe hebben ze de electriciteit nog is afgesloten ook waarvoor ze eerst bijna 900 euro moet betalen eer ze een budget meter willen plaatsen.

Dit alles met een invaliditeit uitkering is simpelweg niet haalbaar en het ocmw laat haar ook in de kou staan.

De winter komt eraan en vermits alles op elektriciteit werkt zal deze winter geen pretje worden.

Als er mensen met een goed hart nog bestaan help ons aub want ik (DAVID) (de huidige partner ook op invaliditeit) heb ook de middelen niet om dit alles te bekostigen,we zijn al zo blij dat we nog steeds woonst hebben en mekaar maar het is echt krabben om de maand door te komen.Door de kosten van de medicatie en dergelijke zitten we meestal de laatste week nog is zonder eten ook daar het draait om prioriteiten en dan is het kiezen tussen eten of de nodige medicatie wat echt niet zou mogen.

Lieve mensen kijk in je hart en help ons ,u mag altijd komen kijken zodat u zelf de situatie kan zien met eigen ogen ……alsjeblieft help ons ,ik wil men vriendin niet verliezen daar ikzelf 5 jaar geleden na relatie van 16 jaar ook men vriendin ben verloren en wil dit niet nog is meemaken,ik weet echt niet meer wat beginnen en ik hoop dat er ergens goeie mensen zijn met hun hart op de juiste plaats en ons kunnen helpen….. ik smeek u alsjeblieft HELP ONS ! ! ! !

IK WEET HET ECHT NIET MEER WAT BEGINNEN……😪😭😭

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-09-2023 gestart
113x bekeken

Actie georganiseerd door:

Cindy Cambier

Cindy Cambier

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-09-2023 gestart
113x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog