Comminucatie voor Oekraïners

Comminucatie voor Oekraïners

Eten medicijnen en onderdak is stap 1! Maar wat komt daarna?

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Eten medicijnen en onderdak is stap 1! Maar wat komt daarna? 

Er zijn al super veel acties voor Het opvangen van de vluchtelingen etc. etc.

 

Maar wat komt daarna? Contact met familie vrienden of gewoon een beetje afleiding voor de kinderen? Kun jij je een leven voorstellen zonder telefoon of tablet? ik niet. Daarom start ik deze actie. Na de eerstelijns hulp is het doel om mensen z.s.m. Weer een soort van startup aan te bieden in een ander land. Maar wat als deze mensen weer een keer willen bellen met familie vrienden of wie dan ook. en er is geen telefoon in de buurt? Dan hebben ze weer een eigen telefoon nodig. en hellaas zijn deze toestellen soms duurder dan verwacht. 

 

Niet alleen het bellen maar ook het stukje ontspanning. En natuurlijk hebben veel mensen foto,s opgeslagen. en kijkt u even mee als u een android telefoon heeft. Alle foto,s worden naar google photo,s geupload dus voor heel veel mensen zijn deze mooie herinneringen niet verloren gegaan.  En wat is nou mooier dan iemand in deze tijd van hun leven weer even de mooie momenten te kunnen laten zien. 

 

En ook na dat. Stelt u zich voor dat een van deze mensen weer wilt gaan werken. Dan is hiervoor een telefoon ook handig. om bijvoorbeeld goed te kunnen comminuceren tussen je baas.

 

Maar ook voor de kinderen. Hoe fijn is het om je kinderen even dat stukje afleiding te kunnen geven door middel van een tablet van hooguit 80 euro. Waarmee hun in  ieder geval even lekker kunnen kijken naar hun favoriete serie of juist een leuk spelletje kunnen spelen.

 

Al het geld wat wordt opgehaald wordt in telefoon,s tablet en laptop,s gestoken.

Deze worden dan besteld en worden afgeleverd op de vele hulplocatie,s verspreid over heel europa. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-05-2022 gestart
314x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stef Zeilstra

Stef Zeilstra

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-05-2022 gestart
314x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Oekraïne
Misbruik melden