Dakloos en onderzoek

Dakloos en onderzoek
Stephane Van bommel

Wie van jullie heeft genoeg draagkracht om ons te helpen weer op het droge te komen?

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste mensen,

Dit is een noodkreet om ons weer op het droge te helpen. Sinds kort zijn wij Nadia en Steph dakloos geworden.

Nadia moet bedelen op straat voor extra geld. Ze is 3 maanden zwanger. Haar familie wil geen contact meer met haar omdat ik niet van Marokkaanse afkomst ben. 

ik ben voor honderd procent afgekeurd maar daar neem ik geen genoegen mee. Ik ben documentairemaker en ik heb een plan gemaakt. 
Ik wilde eerst  10 korte videootjes maken met mijn telefoontje en die op steunactie.Nl zetten. Maar dat gaat niet. Ik zou ze wel op You Tube kunnen zetten maar dat heeft geen zin om daaronder steunactie. Nl te zetten. Dat is te verwarrend allemaal.
Nu is het nieuwe plan om de 10 filmpjes op “Vimeo” te zetten met een link naar steunactie.Nl en een link naar “Linkedin”.  
Nou neemt dit allemaal veel tijd in beslag .

Ik hoop dus dat in die tijd iemand voorbij komt met een goeie camera en/of microfoon en/of laptop zodat de filmpjes er strak uit komen te zien. Verder heb ik een nieuwe telefoon, en kleren nodig.  Ik heb zakgeld nodig. Ik moet mobiel zijn. Ik heb rijbewijs A en B. Kortom het lijstje komt snel aan de centen. Wie van jullie heeft genoeg draagkracht om ons met een gift te helpen? 

De filmpjes gaan over mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als ik. Dat als getuigenis in een mooi beeld. maar van  daaruit ga ik veel verder. 
Want ik weet precies waar ik heen wil. Dan wordt het heel spannend. 

Wij hoopen iets van u te horen. En hopen u tein met genoeg woorden en beelden te hebben kunnen overhalen dat wij echt hulp nodig hebben en aan de grond zitten en hulp nodig hebben van een bijzondere hoek.  

Met heel ons hart

Nadia & Steph

Tot ziens

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-05-2024 gestart
245x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stephane Van bommel

Stephane Van bommel

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-05-2024 gestart
245x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog