Directe hulp naar Oekraïne

Directe hulp naar Oekraïne
Lily Mazman

Onze familie is nu veilig, maar veel Oekraïners hebben hulp nodig. Help Oekraïne!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Wij zijn een familie uit Oekraïne die inmiddels sinds de jaren 2000 in Nederland wonen. Een aantal familie leden wonen nog in Oekraïne maar zijn inmiddels gelukkig gevlucht. Ze zijn nu veilig bij ons aangekomen en daar zijn wij ontzettend dankbaar voor. 
 

Het schrijnende nieuws over honderdduizenden vrouwen en kinderen die op de vlucht zijn, terwijl hun mannen en vaders moedig voor hun land blijven vechten, raakt diep. De situatie in Oekraïne is uiterst zorgwekkend, waar mensen dagenlang in koude schuilkelders verblijven, zelfs baby's worden geboren onder deze onmenselijke omstandigheden.

De verhalen van gezinnen die hun eerste dagen in schuilkelders doorbrengen, de verwoesting van huizen, scholen en zelfs ziekenhuizen, laten een schrijnend beeld achter. Het tekort aan essentiële benodigdheden zoals medicijnen, babyvoeding, en goederen voor het leger vergroot de humanitaire crisis.

Dit steunactie is een lichtpuntje in deze duisternis, omdat het directe hulp biedt aan de getroffen gezinnen, vooral aan de kinderen die kwetsbaar zijn in deze noodsituatie. Het feit dat we samenwerken met diverse organisaties om ervoor te zorgen dat de aangeschafte goederen rechtstreeks bij de getroffen gezinnen belanden, geeft vertrouwen.

Elke bijdrage draagt bij aan het verlichten van de last die deze mensen dragen, en ik hoop oprecht dat de solidariteit van velen de Oekraïense mensen kracht en hoop geeft te midden van deze tragische omstandigheden. Samen kunnen we een verschil maken en een helpende hand bieden aan hen die het het hardst nodig hebben. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-03-2024 gestart
84x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lily Mazman

Lily Mazman

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-03-2024 gestart
84x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog