Draag bij aan de magie van "Mysterie van het leven"

Draag bij aan de magie van "Mysterie van het leven"

Een theaterproductie voor het gezin die je laat zien wat er schuilt achter het onzichtbare

 

Met jouw steun kunnen we deze unieke voorstelling realiseren en delen met zoveel mogelijk mensen. We hebben jouw hulp nu nodig om dit project van de grond te krijgen.

Wij zijn Stichting IN Visible Light, een nieuwe organisatie die kunst en cultuur gebruikt om jou te helpen je innerlijke licht te vinden en te laten schijnen. Wij geloven dat jij een uniek licht hebt dat jouw ware zelf, talenten en passie laat zien. Wij willen jou inspireren om dit licht te delen met de wereld, zodat je jezelf en anderen op een nieuwe manier kunt zien en ervaren.

Onze theaterproductie ‘Mysterie van het leven’ is een uitnodiging om stil te staan bij het onzichtbare in en om jou heen. Het onzichtbare dat jou kan helpen om meer vrijheid te ervaren. Het bestaat uit vier podia, die jou ieder een verhaal vertellen over het zichtbaar maken van het onzichtbare: de verbeeldingskracht van een ziek meisje, de communicatie met stenen en natuur, de innerlijke strijd om los te komen van verwachtingen, en de vriendschap met een denkbeeldige vriend. Jij wordt begeleid door jongeren in verlichte kostuums die de ongeziene wereld vertalen. De productie wil jou verwonderen en betoveren met de kracht en de schoonheid van het moment en de verbeelding.

Om deze voorstelling mogelijk te maken, hebben we jouw steun nodig. We willen €20.000 inzamelen om de kosten van de productie, de locatie, de materialen, de promotie en de vergoedingen te dekken. Als je doneert, ontvang je onze dankbaarheid en liefde. De voorstelling speelt op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023 in de Teatertún in Rijs (Friesland).

Doe je mee aan onze steunactie? Elke bijdrage, groot of klein, is van harte welkom en wordt enorm gewaardeerd. Samen kunnen we het mysterie van het leven ontrafelen en het onzichtbare zichtbaar maken. Alvast bedankt voor je steun!

PS: Mocht je een groter bedrag willen doneren of sponsoren, dan kun je ook altijd contact met ons opnemen via info@invisiblelight.nl. Wij staan open voor alle vormen van samenwerking en ondersteuning

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-06-2023 gestart
269x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Stichting IN Visible Light

Actie georganiseerd door:

Catrien de Boer

Catrien de Boer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-06-2023 gestart
269x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog