Draag een steentje bij aan mijn reis naar Amerika!

Draag een steentje bij aan mijn reis naar Amerika!
Jana Andela
Deel deze actie via:

 

Lieve vrienden, familie, kennissen en supporters, 

Mijn naam is Jana Andela en ik ben 16 jaar. Zoals velen van jullie wellicht al weten staat mijn leven in het teken van dans en heb ik hier mijn passie in gevonden. Ik ben druk bezig met mij te ontwikkelen om in de nabije toekomst van mijn passie mijn beroep te kunnen maken. 

Komend schooljaar start ik dan ook met een privaat opleidingstraject om uiteindelijk fulltime danser te worden. Hier zie ik enorm naar uit! 

Als onderdeel van dit schooljaar gaat een van mijn dromen werkelijkheid worden. Wij gaan een ontwikkelreis maken naar Amerika! 
Dit gaat een hele grote stap richting mijn toekomst zijn, en ook een leerproces in aanloop naar de overgang van studiejaar naar werkzaam zijn als danser.

Een passie hebben betekent investeren. Deze reis doen wij op eigen initiatief en bekostigen wij volledig zelf. Aan deze droomreis hangt uiteraard een prijskaartje vast. Daarom heb ik jullie hulp nodig en heb ik deze crowdfunding opgezet. Zouden jullie mij willen helpen om mijn droom waar te gaan maken, zodat ik straks kan schitteren op een Amerikaans podium? Alle beetjes zouden mij enorm helpen en iedere vorm van steun zou ik ontzettend waarderen! Alvast heel erg bedankt voor jullie bijdrage en ik hoop dat jullie mijn avontuur mee gaan volgen via Social Media!

Liefs,Jana❤️

Ps. In eerste instantie stond Amerika aankomende zomer op de planning. Het bleek echter dat het op een aantal fronten niet haalbaar zou zijn binnen deze korte tijd. Daarom is ervoor gekozen om een langere periode voor de voorbereidingen uit te trekken en het sponsordoel breder in te zetten. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-04-2023 gestart
438x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jana Andela

Jana Andela

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-04-2023 gestart
438x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden