Dringende hulp nodig: afbrokkelend huis

Dringende hulp nodig: afbrokkelend huis
Damien Nys

Help mij en mijn moeder die tegen kanker vecht om in een klein appartement te wonen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo, Mijn naam is Damien en ik neem contact met je op in een tijd van wanhopige nood. 

Ik groeide op in een huishouden dat geplaagd werd door misbruik, met een alcoholische vader die mij dagelijks aan kwelling en opsluiting onderwierp. 

Zijn dood toen ik dertien was, bracht niet de verlichting waarop ik had gehoopt; in plaats daarvan moest ik als jongste kind in het gezin voor mijn zieke moeder zorgen. Nu, op 33-jarige leeftijd met autisme en Multiple Sclerose (MS), sta ik voor een zware strijd. 

Afgelopen oktober woog ik maar liefst 200 kg, een fysieke manifestatie van het trauma dat ik heb doorstaan. Maar in de nasleep van de recente gezondheidscrisis van mijn moeder – ze kreeg een aanval en een beroerte – heb ik mezelf de belofte gedaan dat ik mijn leven zou veranderen. 

Door pure vastberadenheid ben ik erin geslaagd om af te vallen en de controle over mijn gezondheid terug te krijgen, terwijl ik nu 110 kg weeg. 

Helaas blijft de toestand van mijn moeder verslechteren terwijl ze strijdt tegen kanker. 

Met elke dag die voorbijgaat, wordt haar tijd bij ons korter. De uitdagingen waarmee ik te maken krijg, zijn mijn eigen gezondheidsproblemen, waaronder multiple sclerose, autisme en diverse andere aandoeningen waardoor ik niet kan werken. 

Ondanks deze obstakels ben ik standvastig gebleven in mijn toewijding aan de zorg voor mijn moeder en het onderhouden van ons huis. 

Ons huis brokkelt echter langzaam om ons heen af. De muren zitten vol scheuren, stenen vallen uit het bouwwerk en regenwater sijpelt naar binnen als het stormt. 

De reparatiekosten zijn veel hoger dan wat ik me kan veroorloven met het schamele inkomen dat ik uit overheidssteun ontvang. 

Ik heb een klein studio-appartement in de buurt gevonden, maar ik heb jouw hulp nodig om het werkelijkheid te maken. Ik schat dat ik € 30.000 nodig heb om deze nieuwe woonruimte veilig te stellen or naar studio te gaan. Bovendien hoop ik het huis dat mijn gewelddadige vader mij heeft nagelaten te verkopen, wat zou bijdragen aan het dekken van de kosten. 

Jouw vrijgevigheid kan alles voor mij veranderen. Met uw steun kan ik te midden van deze uitdagende omstandigheden mijn huis repareren of een veilige leefomgeving voor mezelf veiligstellen. 

Elke donatie, hoe klein ook, brengt mij een stap dichter bij stabiliteit en veiligheid. 

Bedankt voor het overwegen van mijn pleidooi en voor alle hulp die u kunt bieden. 

Jouw vriendelijkheid zal een diepgaand verschil maken in mijn leven. 

Damien Nys.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30-03-2024 gestart
104x bekeken

Actie georganiseerd door:

Damien Nys

Damien Nys

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-03-2024 gestart
104x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog