dringende operatie hond

dringende operatie hond

lieve mensen, ik heb dringen hulp nodig .mijn hond heeft zijn poot op drie plaatsen gebroken en heeft operatie nodig

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

lieve mensen, ik heb dringen hulp nodig .Ik heb een Mechelse herderspup en die was te omstuimig met spelen. Hij ging over een pallet heen spingen maar kwam vast te zitten met zijn poot en rolde door met als gevolg een gebroken voorpoot op drie plaatsen.

Als eerste holde ik natuurlijk naar de dierenarts. Nou iedereen weet dat al bij binnenkomst alleen al een duur grapje is. Maar goed paar foto's  4 stuks en  injecties en antibiotica en als eerste noodspalk was  ik al bijna 800 euro kwijt .

Maar nu moet hij voor operatie naar Utrecht want dierenarts kan dit niet. Is te gecompliceerd.  Ik heb ze al gebeld  en ik kan een regeling krijgen.  Dus ik vraag oke hoeveel gaat het kosten? Dat was schrikken, ,begint bij 1500 euro maar is dubbele breuk dus moet rond de 2300 rekenen met nazorg enzo erbij

Lieve mensen ben een werkende man maar dat bedrag heb ik gewoon niet liggen. De dierenarts heb ik betaald maar dan is het bij mij een heel erge zuinige kerst geen extra;s meer. Maar het beestje zo ermee laten zitten kan ik ook niet dus doe ik een beroep op jullie. Al is het een euro elk bedrag is welkom. Ik zou jullie zo heel erg dankbaar zijn uit de grond van mijn hart.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-12-2021 gestart
379x bekeken

Actie georganiseerd door:

danny van leeuwen

danny van leeuwen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-12-2021 gestart
379x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Medisch
Misbruik melden