Dringende operatie voor Baileys nodig vanaege haar nekhernia

Dringende operatie voor Baileys nodig vanaege haar nekhernia

Baileys heeft dringend een operatie nodig voor haar nekhernia, ze heeft nu veel pijn en ik kan haar nu niet laten opereren.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve,

ik heb mijn lieve hondje Baileys al 12 jaar bij me en gelukkig het merendeel van haar leven vrolijk en energiek.

Sinds 1 week heeft Baileys erg veel pijn, dit lijkt met de dag erger te worden. In de afgelopen week ben ik al 2 keer bij de dierenarts geweest en heb ik meerdere keren contact met ze gehad omdat de medicijnen niet hielpen en de situatie verslechterde.

In eerste instantie dacht 1 dierenarts dat haar nek was verrekt, bij het tweede consult beoordeelde de dierenarts dat het om een nekhernia gaat.

De medicijnen konden in het begin dus nog wel iets doen maar na 1 week werkt het niet meer zo goed en heeft Baileys heel veel pijn.

Ik ben doorverwezen naar het dierenziekenhuis in Tilburg omdat er een CT scan moet worden gemaakt. De kosten voor het maken van een CT-scan bedragen 800-1000 euro. Als blijkt dat het inderdaad een nekhernia is moet ze snel geopereerd worden en deze kosten bedragen 2500-3500 euro.

Iets wat ik mentaal ook heel lastig vind is dat ik niet voldoende spaargeld meer heb om haar zo snel mogelijk te helpen.

Maar ze heeft wel snel hulp nodig, ik geef haar nu om de 8 uur (zoals voorgeschreven) diazepam, dit is een soort valium. Maar helaas lijkt dit steeds minder goed te werken. Ze heeft veel pijn en dat breekt echt mijn hart. Ik wil haar zo graag helpen voordat ze uitval krijgt in haar pootjes.

Ik heb dus geen andere keus om haar te laten lijden en te wachten totdat het onhandelbaar wordt voor het Baileys, of geld in te zamelen om haar hopelijk zo snel mogelijk te helpen!

Ik vind het zo moeilijk om te weten dat ik haar nu niet kan helpen en haar moet laten inslapen omdat ik niet voldoende geld heb om haar beter te maken.. het meest verschrikkelijke dilemma waar ik ooit mee heb gezeten.

Hopelijk kunnen en willen jullie Baileys en mij helpen.

Het betekent de wereld als ik haar pijn kan wegnemen en ze gewoon weer haar lieve energieke zelf is!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-06-2023 gestart
35x bekeken

Actie georganiseerd door:

Celine van der Hooft

Celine van der Hooft

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-06-2023 gestart
35x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Medisch
Misbruik melden