een handje helpen

een handje helpen

k ben onlangs gediagnosticeerd met een ernstige ziekte en heb dringend financiële hulp nodig om de noodzakelijke behandeling

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste,

Ik richt me tot jullie omdat ik momenteel door een moeilijke tijd ga. Door medische rekeningen en ontslag heb ik financiële hulp nodig om mijn rekeningen te betalen en mijn hoofd boven water te houden. Het is niet gemakkelijk om om hulp te vragen, maar ik heb besloten dat het beter is om jullie te vragen om hulp dan om deze situatie alleen aan te pakken.

Ik zou jullie enorm dankbaar zijn als jullie mij financieel kunnen steunen. Het geld dat ik via deze inzamelingsactie ophaal, zal worden gebruikt om de rekeningen te betalen. Ik realiseer me dat niet iedereen in staat zal zijn om te doneren, maar elke bijdrage, groot of klein, is welkom en zal enorm worden gewaardeerd.

Ik ben zo dankbaar voor jullie steun en ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel het voor mij betekent om te weten dat jullie er voor me zijn. Ik beloof dat ik alles zal doen wat ik kan om uit deze situatie te komen en jullie vertrouwen in mij niet zal beschamen.

Nogmaals bedankt voor jullie steun en genereusheid.

Met vriendelijke groet,

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-04-2023 gestart
146x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ivan D'hanis

Ivan D'hanis

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-04-2023 gestart
146x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden