Een Nieuw Begin: Obstakels Overwinnen

Een Nieuw Begin: Obstakels Overwinnen
Timothy Farenhorst

Hallo, in het kort, ben zo dichtbij om mijn doelen te bereiken, uit de problemen te zijn (pandemie) maar kan het niet alleen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal, mijn naam is Timothy, en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Ik woon nu al een aantal jaar in Perú. Een mooi land ondanks Vele dingen, ( politiek etc etc). Vele goeie en slechte tijden gehad, maar van 2024 wil ik een top jaar malen. Hoop dit jaar te kunnen reizen naar nederland weer,maar om dat te kunnen bereiken hoop ik dit bericht te kunnen delen.

Door de pandemie bevond ik me in een moeilijke financiële situatie vanwege papieren verloren die hier iets duurder zijn om te regelen en me winkeltje heb verloren door de pandemie. Ik heb mijn best gedaan om er bovenop te komen, maar de schulden stapelden zich op en werden een last die onmogelijk leek om te dragen.

Echter, te midden van de tegenspoed vond ik kracht en vastberadenheid om mijn situatie te veranderen. Met veel inspanning en opoffering is het me gelukt om mijn schulden terug te brengen tot twee kleine resterende betalingen.

Ik sta op het punt om me van deze last te bevrijden en een stap te zetten naar een financieel stabielere toekomst. Daarnaast heb ik twee kleine investeringen in gedachten die me kunnen helpen om een betere toekomst voor mij en mijn familie op te bouwen. Deze investeringen vertegenwoordigen kansen om te groeien en een veiliger pad naar voren te verzekeren.

Maar ik heb jouw hulp nodig om dit te bereiken. Met jouw steun kan ik deze schulden aflossen en deze investeringen doen die het verschil kunnen maken in mijn leven. Elke bijdrage, hoe klein ook, betekent een stap dichter bij een nieuw begin en een helderdere toekomst.

Sluit je aan bij mij op deze reis en laten we samen deel uitmaken van dit verhaal! Jouw steun betekent de wereld voor mij en ik ben eeuwig dankbaar voor elk gebaar van solidariteit. Dank je wel dat je deel uitmaakt van mijn verhaal van overwinning en hoop!

Hartelijk bedankt Timothy

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-02-2024 gestart
86x bekeken

Actie georganiseerd door:

Timothy Farenhorst

Timothy Farenhorst

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-02-2024 gestart
86x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog