Eerste zelfvoorzienende woongemeenschap van Free Life World ๐Ÿ€

Eerste zelfvoorzienende woongemeenschap van Free Life World ๐Ÿ€
Free Life World

Wie helpt of doet er mee?

 
โ‚ฌย 0 ingezameld

Beste Lezer / Pionier,

Wij zijn van plan om met een groep pioniers de eerste zelfvoorzienende woongemeenschap van Free Life World op eigen kracht op te starten en te realiseren in Portugal. Je mag en kunt er dan na overleg zelf eventueel ook gaan wonen.

Zolang de GESARA fondsen (nog) niet vrijkomen en de ZIM dollars (nog) niet gewisseld kunnen worden, gaan wij starten met de eerste zelfvoorzienende woongemeenschap in Portugal.

Onze tools die we gaan gebruiken zijn onze eigen gaven, talenten, handvaardigheden, kennis, expertise, tijd, energie en aanwezige en beschikbare middelen op dat moment.

Jouw bijdrage of inzet kan bestaan uit kennis, specialisme(n), handvaardigheden en middelen. Wanneer de belangstelling en aangeboden inzet groot genoeg is gaan wij van start en gaan dan als eerste een stuk grond kopen in Portugal en onze vlag neerzetten van onze nederzetting. We zijn erg benieuwd naar de reacties en motivatie die er is binnen de groep pioniers.

Free Life World biedt ondersteuning bij humane initiatieven voor de levende mens van vlees en bloed. Hierbij nemen pioniers zelf het voortouw om de transitie (overgang) naar een betere toekomst en levensomstandigheden beter en sneller te laten verlopen.

Wij zijn zelf de Creators van ons aardse bestaan!

Met hartelijke groeten,

Team Free Life World ๐Ÿ€

Meer info: https://www.freelifeworld.info/eerste-zelfvoorzienende-woongemeenschap-free-life-world-op-eigen-kracht/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-08-2023 gestart
229x bekeken

Actie georganiseerd door:

Free Life World

Free Life World

 
โ‚ฌย 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-08-2023 gestart
229x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog