Elektrische Spierstimulatie Trainingen - Crowdfunding voor het EMS systeem

Elektrische Spierstimulatie Trainingen - Crowdfunding voor het EMS systeem

Met inSynergy willen wij het verschil maken. Iedereen verdient het om letterlijk en figuurlijk lekker in zijn vel te zitten.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Wij zijn Bart en Sanne, twee supergemotiveerde sporters die hun passie graag met anderen delen. Wij zijn van mening dat iedereen lekker in zijn vel kan zitten, maar dat daar soms een handje extra hulp bij nodig is. Met inSynergy willen we mensen die dat extra zetje kunnen gebruiken, helpen hun doel te bereiken. We willen hiervoor van start gaan met een eigen Elektrische Spierstimulatie (EMS) studio. In deze studio gaan wij het verschil maken voor mensen die blessures hebben; in revalidatietrajecten zitten; fitter en sterker willen worden of simpelweg mensen die zich niet fijn in hun eigen lichaam voelen.

Sport en voeding gaan hand-in-hand, we focussen ons daarom op allebei deze dingen. Wanneer we mensen vragen waarom het hen niet lukt om hun doel te bereiken, zijn veel terug komende antwoorden: “ik heb geen tijd” en “ik kan de motivatie niet vinden”.  Deze twee excuses kunnen we met inSynergy beide aanpakken. “Geen tijd” telt niet meer, iedereen kan twintig minuten in de week vrij maken om aan zijn of haar gezondheid te werken. Naast de trainingen bieden wij ook coaching aan omtrent voeding en mentale gezondheid. Wij zijn anders dan een standaard sportschool en gaan ervoor zorgen dat mensen weer zin krijgen in werken aan hun doelen.

Door middel van korte trainingen meerdere malen per week, kunnen wij het verschil maken voor vele mensen die aan zichzelf willen werken onder begeleiding van een personal trainer. 

Om dit plan in werking te zetten hebben wij een EMS systeem op het oog met een startinvestering van 11.000 euro. We zijn ervan overtuigd dat ons concept een succes wordt, maar zouden wel wat extra hulp kunnen gebruiken.

Wil jij ons helpen om van start te kunnen gaan? Dan zou iedere euro ons al heel erg helpen dichter bij ons doel te komen. Bedankt voor jullie inzet en we hopen jullie snel te kunnen verwelkomen in onze studio! :)
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17-03-2023 gestart
126x bekeken

Actie georganiseerd door:

Bart van Gelderen

Bart van Gelderen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17-03-2023 gestart
126x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog