FEAR FESTIVAL Afgelast

FEAR FESTIVAL Afgelast
Yannick de Kleine
Deel deze actie via:

Door de heisa rond de locatie Spoor Oost is deze jonge ondernemer opzoek naar financiële steun om het verlies te recupereren.

 

23 jaar is Yannick en na zijn vorige projecten was het tijd voor iets nieuws: FEAR FESTIVAL. Een festival dat in het teken staat rond de Halloween Horror Nights zoals we die kennen in Amerika, goed voor een capaciteit van 3000 bezoekers en Halloween fans.
Door de commotie rond de locatie Spoor Oost in Borgerhout, 3 weken voor start opbouw, keerde de wind heel snel en zijn we genoodzaakt een nieuwe locatie te zoeken. 

3 juni 2022 levert Y-petite (de onderneming van Yannick) de aanvraag voor Fear Festival in, waarbij ze een principiële goedkeuring kregen waarna per 1 september na goedkeuring van de stad, de ticketverkoop en marketing starten. Vanaf 28 juli konden al vele bevoegdheden hun adviezen doorsturen, waaronder District Borgerhout.

Drie weken voor de opbouw nemen we in de krant waar, dat dit het evenement te veel is op de betonnen grijze evenementen zone en dat ze liever opteren naar theater en circus, wat ook niet slecht is natuurlijk. Maar Y-Petite mocht deze info nog niet ontvangen, ook op het AGEV overleg werd niets gelost over wat district Borgerhout hiervan vindt. Het enige dat wij konden doen, waren de opgelegde maatregelen volgen, waarmee we verder gingen op de tekentafel. We hebben ervoor gezorgd dat er rondom rond ‘Deelay-torens’ waren met Pa installatie waarmee we de geluidshinder enorm de kop indrukken maar toch de bezoeker de volledige beleving konden bieden. 

Twee weken op voorhand: het podium (dat bestaat uit Layher en rondom rond decor) moet worden verplaatst. Als organisatie moesten we een volledig nieuw inplantingsplan gaan aanleveren zodat de hinder minimaal was. 

Wat u moet weten: 
We hebben alle mogelijke maatregelen genomen om van dit Festival een Festival voor iedereen draagbaar te maken, na de commotie. 

We hielden alle sportvelden, skate obstakels vrij zodat jongeren en kinderen nog steeds hun buiten activiteiten konden verderzetten. Behalve voor de fietsers, zou er voor iedereen een minimaal aan overlast zijn, de gillende mensen niet meegerekend. Hoe dan ook, al het gal van de voorbije overlast zal op deze organisatie worden uitgespuwd. Zonder de kans te laten aan de maatregelen die we zelf hebben ondernomen.

Alle investeringen, voorschotten, personeelskosten, ontwerpen, teleurgestelde artiesten, zijn we kwijt. 

We gaan voor een nieuwe editie waarbij we opzoek zijn naar een locatie waar we voor geen overlast zorgen en we deze onderneming kunnen laten groeien. 

We zoeken een beetje hulp om de gemaakte kosten te recupereren van deze jonge ondernemers die betrokken waren bij deze organisatie. Zo help je hen verder naar een succesvolle Fear Festival. 

We danken alle ticket-kopers voor het vertrouwen en de nieuwsgierigheid van dit evenement. We beloven jullie: volgend jaar wordt Halloween epischer dan ooit! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17-10-2022 gestart
1357x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Fear Festival

Actie georganiseerd door:

Yannick de Kleine

Yannick de Kleine

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17-10-2022 gestart
1357x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog