Opbouw fietsenwinkel D&S bikes

Opbouw fietsenwinkel D&S bikes

Vader en zoon, Dirk en Stef zien hun levenswerk in vlammen opgaan vlak voor vertrek naar doopfeest van (klein)zoon

 
€ 0 ingezameld

Een brand komt natuurlijk altijd ongelegen en dat was net zo voor de gezinnen van Dirk en Stef, de eigenaars van D&S Bikes die bijna klaar waren om te vertrekken voor de doop van hun (klein)kindje, toen het automatisch brandalarm afging en bleek dat hun loods in brand stond. In eerste instantie hebben ze zelf nog geprobeerd de brand te blussen, maar die was zo intens dat het isolatiemateriaal van het dak begon te smelten. De brandweer rukte groots uit en toen zij arriveerden ging de gitzwarte rookpluim al snel over in een uitslaande brand door het dak.

De brandweer kon niets anders dan de loods van D&S Bikes en het zusterbedrijf Dimast, een handelsonderneming in landbouwmachines, gecontroleerd te laten uitbranden. De schade aan het gebouw en inventaris is aanzienlijk en loopt op tot in de 100.000den euro’s.

Ik wil op deze manier geld inzamelen om de eerste grote kosten te kunnen dekken om snel een nieuwe locatie te kunnen zoeken en inrichten met al het benodigde materiaal om opnieuw op te starten.

Langs deze weg wil ik Dirk, Stef en hun partners een hart onder de riem steken en iedereen oproepen om te doneren zodat ze snel weer kunnen opstarten met hun zaak en hun levenswerk weer opnieuw verder kunnen opbouwen

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-03-2023 gestart
7899x bekeken

Actie georganiseerd door:

Timmy Swinnen

Timmy Swinnen

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-03-2023 gestart
7899x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden