FIP kat in Nood: Help Xanthos te redden

FIP kat in Nood: Help Xanthos te redden
Nic vd Broek

Mijn lieve kitten Xanthos reageert ongelooflijk goed op een experimentele behandeling tegen FIP. Elke bijdrage is welkom!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn lieve kitten Xanthos reageert ongelooflijk goed op een experimentele behandeling voor een verder dodelijke ziekte, maar we kunnen het ons niet veroorloven om door te gaan zonder jouw hulp. Lees verder om meer te weten te komen over mijn speciale kat en het medicijn dat hem redt!

Toen mijn brutale, speelse jonge kat Xanthos begon te hoesten en zich lusteloos gedroeg, wist ik dat er iets niet klopte. Maar niets had me op deze diagnose kunnen voorbereiden: ik hoorde dat Xhanthos Feline Infectious Peritonitis (FIP) had opgelopen.

Tot voor kort was deze diagnose een doodvonnis. Maar met behulp van een experimentele behandeling die uitgebreid is bestudeerd door wetenschappers van UC Davis en elders, heeft Xanthos hoop.

Na meer dan twee maanden dagelijkse thuisinjecties doet de behandeling wonderen. Xanthos is weer gaan spelen met zijn grote broer Rufus. Xanthos is een vechter en hij zal deze ziekte verslaan als we de volledige behandeling van 12 weken voltooien. Maar met een geschatte kostprijs van 3500,- Euro kan ik hem niet alleen redden.

Xanthos is een bijzondere kat. Ik heb hem lief. Hij maakt ons kleine gezin compleet als mijn dagelijkse metgezel en Rufus geliefde kleine broertje. Ik wil er alles aan doen om hem te redden. Help me alsjeblieft om hem in leven te houden. 

Alvast bedankt voor het bezoeken, delen en/of doneren voor deze actie.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-04-2023 gestart
100x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nic vd Broek

Nic vd Broek

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-04-2023 gestart
100x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog