Fundraising FAB

Fundraising FAB
FAB Store

Elkaar helpen en ondersteunen

 

Beste lezers,

Met grote enthousiasme deel ik een project met jullie, dat tot doel heeft lokale makers en kleine zelfstandigen een kans te bieden om hun producten op de markt te brengen. Ze zijn er zich van bewust welke uitdagingen waarmee deze ondernemers te maken hebben, aangezien velen van hen niet over de middelen beschikken om een fysieke winkel te openen of persoonlijk aanwezig te zijn in een winkelruimte. Daarom streven zij ernaar om een gedeelde winkelruimte te creëren waar zij allen onder één dak kunnen verkopen en floreren.

Aanvankelijk waren ze met drie ondernemers aan dit spannende avontuur begonnen. Helaas moeten ze nu afscheid nemen van één van de gewaardeerde mede-ondernemers. Zij heeft om gezondheidsredenen besloten om niet langer in dit avontuur te blijven. Hoewel ze haar beslissing respecteren, is het voor hen een financiële uitdaging om haar aandeel volledig terug te betalen.

Daarom wend ik mij tot jullie in de hoop dat jullie hen kunnen ondersteunen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze onderneemster een eerlijke en welverdiende terugbetaling ontvangt, waardoor zij zich volledig kan concentreren op haar gezondheid en herstel.

Namens alle FAB-ladies en onze ondernemers willen we jullie bij voorbaat bedanken voor jullie steun. Jullie bijdrage maakt het verschil en helpt ons om een hechte en ondersteunende gemeenschap van lokale makers en kleine zelfstandigen op te bouwen.

Met vriendelijke groet,

Een betrokken klant

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-05-2023 gestart
95x bekeken

Actie georganiseerd door:

FAB Store

FAB Store

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-05-2023 gestart
95x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog