Geef Mireille haar levensreddende operatie

Geef Mireille haar levensreddende operatie

Mireille's enige redding is een levensreddende operatie in Barcelona. Deze wordt helaas niet vergoed.

 

We hebben meerdere inzamelingsacties, zodat het eerder bij verschillende mensen terecht kan komen. In het verhaal hieronder staat ook de stichting site vermeld.

Mireille verdient een leven!

Mireille, een vrolijke, warme en liefdevolle vrouw, volop aanwezig in het leven met een mooie toekomst voor zich, tot zes jaar geleden…….

Mireille werd plotseling ernstig ziek. Na een lange zoektocht kreeg ze de diagnose CCI/AAI, een structurele instabiliteit van het gewricht dat de schedel en nek met elkaar verbindt, waardoor al haar vitale functies worden aangetast.

Mireille is ernstig verzwakt, zij heeft dag en nacht zenuwpijn en een haperend autonome zenuwstelsel; ze krijgt bijvoorbeeld zomaar koorts, een te hoge hartslag, ze heeft een steeds wisselende bloeddruk en ze is extreem gevoelig voor licht, geluid, aanraking en geuren.

Hierdoor speelt het leven van Mireille zich al 6 jaar af in haar huis, 20/7 liggend, en door de ernstige overprikkeling veelal alleen.

Ze gaat steeds meer achteruit en het vooruitzicht als er niets gebeurd is desastreus. Er is nog maar zo weinig levenskwaliteit over.

Alleen een operatie in Barcelona kan Mireille redden. Maar helaas wordt deze niet vergoed door de ziektekosten verzekering.

Daarom is de Stichting “Make a difference for Mireille” opgericht. Deze operatie biedt een grote kans op kwaliteit van leven voor Mireille. Uw hulp is hierbij hard nodig!
Doneren kan via iDEAL maar ook met een overschrijving naar NL72 BUNQ 2071 1518 87 t.n.v. Stichting Make a difference for Mireille.

Help ons alsjeblieft! Zodat Mireille zo snel mogelijk haar leven weer terug krijgt, het is haar enige uitweg!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-11-2023 gestart
111x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mark Paar

Mark Paar

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-11-2023 gestart
111x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog