Geef Nancy de kans om weer op te staan!

Geef Nancy de kans om weer op te staan!

Wat een ontspannende fietstocht moest worden, werd een grote nachtmerrie.

 

Wij zijn Ellen en Femke. Fiere dochters van ons mama, Nancy (55 jaar) en papa Gino

Tot voor kort deelden we heel wat momenten samen zoals elk gezin hoort te doen. Een echte sportieve mama, echtgenote en oma die niets liever deed dan tijd spenderen met haar gezin en kleindochter Marie (5jaar). Pannenkoeken bakken, puzzelen, fietsen, tuinieren in de moestuin,.. 

Ruim een jaar geleden moesten we deze momenten inruilen voor   momenten in tranen en verdriet en bezoeken in het revalidatiecentrum zo'n 100km verderop en geloop van het ene ziekenhuis naar het andere,…

Want wat een ontspannende fietstocht moest worden, eindigde in een nachtmerie met als verdict: hersentrombose en verlamming aan de linkerzijde.

Maar we geven niet op, er volgen intense maanden in het ziekenhuis en revalidatie centra. Recent is ons mama ontslagen uit de reguliere revalidatie en is haar vooruitzicht, een rusthuis...

Mits aanpassingen in haar woning en heel veel familiale en externe hulp lukt het haar om thuis te “overleven” maar ons mama is een vechter en wil zo graag terug wat onafhankelijkheid in haar leven. Zelfstandig naar het toilet gaan, de afstand tussen keuken en woonkamer kunnen overbruggen; dit zijn haar dromen en hiervoor is er ook een reële kans!!

In onze zoektocht naar oplossingen, vonden we TrainM. Dit is een privaat revalidatiecentrum met een hooggekwalificeerd medisch team en innovatieve technologieën en gegevensgestuurde revalidatietools, waaronder Robotica. Bij TrainM, wordt voor mama een specifieke behandeling opgesteld en krijgt ze een kans om weer te leren stappen en om motorisch en cognitief verder te ontwikkelen. Want stilstaan is achteruit gaan!

Helaas komt geen enkele instantie tussen in deze kosten en het kostenplaatje is niet min.

Vandaag is zelfstandig opstaan en paar stappen zetten een onmogelijke opgave en daarom willen we graag 25.000 euro inzamelen om ons mama de kans te geven op dit hoopgevende revalidatie traject van TrainM. Hiervoor hebben we hulp nodig.

We zullen je regelmatig op de hoogte houden van haar vooruitgang en zijn eeuwig dankbaar voor elke bijdrage.

Onze oprechte dank!

Nancy, Gino

Ellen & Femke

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-11-2023 gestart
13512x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ellen & Femke De Tier

Ellen & Femke De Tier

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-11-2023 gestart
13512x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog