Hart onder de riem voor Zoë Yaël

Hart onder de riem voor Zoë Yaël
Marit Elders

Steun Zoë Yaël. Zij heeft onze hulp nu nodig na lange strijd voor eigen genezing en gerechtigheid slachtoffers van misbruik.

 

English version click here

Gezien en gehoord worden, dat hebben we allemaal nodig. Juist in diepe pijn, in groot verdriet en onmenselijk lijden. Meer nog, wanneer we onrecht te verdragen hebben. Juist dan hebben we het nodig om liefde te voelen. Een liefde die verder gaat dan woorden en meelevende zinnen.

Zoë Yaël Hamoen, voorheen Rebekah van der Steen, was een boegbeeld van een grote christelijke organisatie en kerk. Haar strijd om gerechtigheid voor zichzelf en slachtoffers van misbruik binnen én buiten de kerk heeft haar uiteindelijk alles gekost. Op dinsdag 18 juli 2023 is haar ex-man Mattheus in stilte, met hun 3 kinderen, voorgoed geëmigreerd naar Florida.

Ongeacht wat we er allemaal van vinden en zonder in details te treden; kan en mag haar verhaal en haar pijn ons nog raken? Eerst opgevangen door de christelijke gemeenschap na een veelbewogen traumatisch leven van satanisch ritueel misbruik, lijdt zij nu al jaren onder ouderverstoting. Zij wordt als moeder weggehouden bij haar kinderen, met als dieptepunt van machteloosheid de emigratie van haar ex-man met hun kinderen. Zij blijft alleen achter met haar verhaal, haar pijn en het proces naar herstel.

Of toch niet? Misschien is ze niet alleen?

Kunnen we haar laten weten dat ze er niet alleen voor staat in haar pijn en haar genezingsproces?

De trauma's uit het verleden hebben zich dieper vastgezet nadat Zoë nog meer getraumatiseerd is in de christelijke wereld. Er is veel schade in haar lichaam door het misbruik dat zij geleden heeft en de PTSS die daarna alleen maar erger is geworden. Daardoor heeft ze zoveel pijn dat ze vaak Niet goed kan lopen of staan en zij heeft dan ook een electrische rolstoel moeten aanschaffen.

Wat een zegen zou het zijn als er genoeg geld zou binnenkomen om de lening voor de rolstoel van 3000 euro terug te betalen!

En wat zou er beter zijn dan haar te helpen door haar paardentherapie sessies te kunnen vergoeden a 85 euro per sessie minimaal voor twee jaar? 

Of als zij en haar mantelzorger in het slechtste geval naar Florida zouden kunnen vliegen als er iets met de kinderen zou zijn? 

Totale schatting van kosten is rond de 10.000

Geld is een mooie en praktische uiting van liefde, toch? Laat haar je liefde en steun voelen om haar zo te helpen helen, zodat ze weer weer sterker kan worden en Leven.

Doe je mee?

Laat je hart spreken en geef een liefdesgift. Je gift wordt rechtstreeks gestort op de bankrekening van haar mantelzorger die ervoor zorg zal dragen dat het besteed wordt aan middelen en therapie voor Zoë.

P.S. Deze actie is door mij persoonlijk georganiseerd, maar er zijn meer mensen die dit initiative steunen. Als jij je liefde ook in actie wilt omzetten, deel dan de link naar deze fundraiser met een persoonlijke tekst op je social media en vertel in je eigen woorden waarom je Zoë wilt steunen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-07-2023 gestart
6869x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marit Elders

Marit Elders

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-07-2023 gestart
6869x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog