Help alsjeblieft onze lieve moeder van 4 kinderen

Help alsjeblieft onze lieve moeder van 4 kinderen
Deborah Van leeuwen
Deel deze actie via:

Afgelopen februari heeft onze moeder totaal onverwachts de diagnose longkanker met uitzaaiingen gekregen.

 

Lieve allemaal,

Wij hebben besloten dit voor onze moeder te plaatsen in de hoop hulp te krijgen voor behandelingen die hard nodig zijn!

Onze moeder (vanaf nu zal ik haar Deborah noemen want zo heet ze) was altijd een hele gezonde, hardwerkende vrouw en alleenstaande moeder.

Net 56 jaar geworden met nog zoveel plannen voor de toekomst.

Zij was werkzaam in de thuiszorg en daarnaast was zij spiritueel coach met een praktijk voor healing aan huis.

Haar slogan is: “Ik ben de brug naar zelfgenezing”

Helaas kan zij deze “brug” niet voor zichzelf zijn dit keer.

Deborah heeft op deze manier vele mensen al mogen helpen ook met het “om“denken van de mind.

Zij rookt niet, drinkt geen alcohol, eet alleen maar producten van o.a. het boerenland en de natuurwinkel.

Daarom kwam de klap bij ons allen dan ook 3x zo hard aan toen wij te horen kregen dat uitgerekend zij nu getroffen is door deze verschrikkelijke ziekte.

Niet alleen kregen we het nieuws te horen dat zij longkanker heeft, een week later hadden we een afspraak met de longarts nadat er een biopsie uitgevoerd was en deze moest ons de genadeklap geven… het was uitgezaaid in 3 ruggenwervels ( waarvan o.a de onderrug, rechterheup ) plekje op de lever, borstspier, om het hart en lymfe. Zij kreeg dan ook een week later bij de longarts  te horen dat zij nog ong 8 maanden te leven heeft.

Chemotherapie heeft geen zin, dit zou haar leven enkelt kunnen verlengen met misschien 2 maanden.. de keuze om dit dan ook niet aan te gaan was door Deborah dan ook snel gemaakt en wij staan hier allen volledig achter!

Toch is zij geen persoon om op te geven en het erbij te laten zitten.  

Er zijn immers “meerdere wegen die naar Rome leiden” en véle die die weg kozen hebben het zelfs nog jaren kunnen verlengen. 

Eenmaal ontslagen uit het ziekenhuis is Deborah direct gestart met injecties van Maretak Iscador als immuuntherapie welke zij 2 keer per week door de huisarts laat injecteren. Deze therapie zorgt ervoor dat het immuunsysteem versterkt word , het lichaam van binnen uit opwarmt ( kanker is een koude ziekte die niet tegen warmte kan ) en vecht tegen de K cellen.

Zij is daarnaast ook gelijk gestart met alternatieve behandelingen en ook zou ze heel graag een retreat en behandelingen in het buitenland willen doen zodat dit meegenomen kan worden in haar proces van heling. 

Aangezien deze behandelingen vanuit het ziekenfonds niet vergoed worden brengt dit een behoorlijk kostenplaatje met zich mee.

Ze is inmiddels al gestart met meerdere behandelingen, welke binnenkort niet meer doorgezet kunnen worden omdat het doel van doneeracties nog niet behaald is. Haar inkomsten vanuit haar praktijk is weggevallen waardoor veel helaas niet meer mogelijk is. 

Deborah is alleenstaande moeder, ( van 4 kinderen en 6 kleinkinderen )met nu nog een thuiswonende dochter van 16 jaar oud.  Zij is een sterke positieve vrouw met heel veel liefde voor haar gezin, familie en vrienden.

Omdat het vorige bericht nogal wat nare reacties opleverde door de onduidelijkheid van het doel van deze doneeractie heb ik besloten het bericht aan te passen zodat het voor iedereen die ons zou kunnen (en willen) helpen duidelijk is wat er met het opgehaalde geld gaat gebeuren en op dit moment al gebeurd.

Ik wil iedereen namens mijn moeder echt onwijs bedanken voor de steun die zij (wij) al hebben ontvangen en alvast iedereen bedanken die ons nog zou willen helpen om het doel te behalen.

M.V.G

Délany van der Zwan

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-03-2023 gestart
3122x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Deborah Van leeuwen

Deborah Van leeuwen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-03-2023 gestart
3122x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog