Help de honden, de weg op

Help de honden, de weg op

mijn bedrijf ligt in puin door een auto ongeluk. ik begeleid honden met een rugzak. hierbij is een auto nodig om te vervoeren

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoi allemaal. 

Ik ben Rianne en heb een bedrijf dat bestaat uit het uitlaten van honden & oppassen. Dit zijn niet zomaar honden. Dit zijn honden met een rugzak. Honden uit asielen, buitenland of met weinig vertrouwen in een mens. Ik werk zinds eind 2018 in het dierenasiel waar ik al gauw merkte dat ik honden graag wou helpen. Niet zo maar honden, honden die een zeer slechte start in het leven hebben gekregen. Al gauw werd ik aan honden voorgesteld die absoluut geen vertrouwen in mensen hadden. Ze vielen uit, kropen weg of schrokken van bepaalde bewegingen. Velen honden heb ik het vertrouwen van kunnen winnen en geholpen naar een woning. 


Dit gebeurd niet alleen met honden die in asielen terecht komen, maar ook in huiselijke omgeving. Mensen zaten hoog want hun hondje zou weg moeten als ze bijv, angstig bleven naar bezoek of als ze door middel van gezondheid hun hond de zorg niet meer kunnen bieden. Ik heb besloten deze mensen te helpen maar voornamelijk het dier. Hun vergetelijke dagen te geven maar ook zekerheid te bieden. Omdat eigenaren de eerste stap niet konden zetten doordat de hond hun als schild zag, heb ik ze gezet waardoor zowel eigenaar als dier weer vertrouwen kreeg. 


Ook help ik ouderen met hun dieren zodat zei nog kunnen genieten van hun maatje. De meesten kunnen de hond niet meer bieden wat de hond nodig is. Het gaat mij aan t hart ook deze niet te helpen. 

In December kreeg ik een auto ongeluk. Hierbij ben ik meerde malen over de kop gekomen. Mijn auto was nog maar een klein cadeautje. Ik mag van geluk spreken. Ik was op dat moment niet gelukkig want mijn bedrijf ligt in puin. Ik leen auto's om de mensen te kunnen helpen maar dit werkt niet meer. 

Hoe moet ik deze dieren nog kunnen helpen. Hoe moet ik eigenaren nog ondersteunen zonder auto? Velen honden worden zo gelukkig dat ze dol blij zijn als ze me zien, wetende dat we wat leuks gaan doen. De teleurstelling zie ik in hun blik als ik niet met ze naar een bos kan. Ze niet met hun vriendje mogelijk spelen zoals altijd. Ik kan ten slotte niet altijd de honden in de auto's mee nemen. 

Er is wel respect voor van de eigenaren maar de honden zijn erg teleurgesteld. 

Vandaar dat ik steun vraag om de honden en mij weer de weg op te helpen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-06-2023 gestart
23x bekeken

Actie georganiseerd door:

rianne bos

rianne bos

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-06-2023 gestart
23x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Bedrijven
Misbruik melden