Help Diego zijn Beweeglijkheid Terugkrijgen met een Aangedreven Rolstoel

Help Diego zijn Beweeglijkheid Terugkrijgen met een Aangedreven Rolstoel

Over Diego Dit is mijn broer Diego. Hij is een lieve, energieke en avontuurlijke persoon die altijd klaarstaat voor anderen.

 

Over Diego

Dit is mijn broer Diego 45 jaar. Hij is een lieve, energieke en avontuurlijke persoon die altijd klaarstaat voor anderen. Helaas heeft Diego de diagnose spinocerebellaire ataxie gekregen, een progressieve aandoening die zijn coördinatie en balans ernstig aantast. Ondanks deze uitdaging blijft Diego vechten en zijn optimisme behouden.

Waarom een Aangedreven Rolstoel?

Met de voortschrijdende aard van zijn aandoening, wordt het voor Diego steeds moeilijker om zich zelfstandig te verplaatsen. Een aangedreven rolstoel zou niet alleen zijn mobiliteit enorm verbeteren, maar hem ook de onafhankelijkheid teruggeven die hij zo hard nodig heeft. Dit zou hem in staat stellen om deel te nemen aan dagelijkse activiteiten en sociaal actief te blijven.

De Kosten

Het verkrijgen van een aangedreven rolstoel is helaas een dure aangelegenheid. Help mijn broer Diego, die lijdt aan spinocerebellaire ataxie, aan een aangedreven rolstoel voor meer mobiliteit en onafhankelijkheid. Doel: €5000. Elke donatie telt!

Jouw Hulp is Nodig

We vragen om jouw steun om deze droom voor Diego mogelijk te maken. Elk bedrag, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij het doel. Met jouw bijdrage kunnen we ervoor zorgen dat Diego de mobiliteit en vrijheid terugkrijgt die hij verdient.

Hoe te Doneren

Je kunt eenvoudig doneren via onze crowdfundingpagina. Deel deze campagne alsjeblieft ook met vrienden, familie en collega’s om ons te helpen zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Bedankt!

Dank je wel voor je tijd, je steun en je vrijgevigheid. Samen kunnen we een groot verschil maken in het leven van Diego.

Met hartelijke groet,

Dries

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-08-2024 gestart
972x bekeken

Actie georganiseerd door:

dries dehollander

dries dehollander

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-08-2024 gestart
972x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog