Help dringend wasmachine nodig

Help dringend wasmachine nodig

Geen recht op bijzondere bijstand omdat ze gegevens in moet leveren van narcistisch ex die haar jaren lang heeft gestalkt

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo lieve mensen kunnen we deze lieve vrouw helpen zodat ze weer haar kleren kan wassen van haar en haar kinderen?

 

Ze heeft al 2maanden niet meer kunnen wassen thuis. Haar wasmachine is helaas stuk gegaan. Ze heeft geen geld om een nieuwe of tweedehandse te kunnen kopen. Deze vrouw heeft een weekgeld van 50euro met kinderen. 

Nu hoor ik jullie denken en bijzondere bijstand dan. Ja bijzonder bijstand idd een hele goeie heeft ze aangevraagd maar afgewezen, omdat ze geen gegevens kon inleveren van haar ex inkomsten en bankafschriften. Die kan ze ook niet even gaan vragen want hij heeft haar jarenlang gestalkt en mishandelt. Ze heeft zelfs de aangifte en meldingen tegen hem mee gestuurd, maar nog willen ze niks doen en word de aanvraag afgewezen.

Nu denken jullie het bedrag is wel een beetje hoog idd. Heb wat hoger ingezet, omdat ik graag wil dat ze een energie zuinige wasmachine kan kopen. En een keer iets nieuws waar ze nog jaren mee kan doen en zelfs garantie op zit mocht er toch iets zijn. Vooral met deze energie en gas crises. En wie weet is er wel een extraatje nog over zodat ze is een keer wat leuks kan halen voor haarzelf en de kinderen.

Hartelijk bedankt in ieder geval voor uw aandacht om het te lezen en hoop ook voor een donatie al is het maar een kleine donatie. Ieder euro is er 1 op weg naar haar wasmachine

 

Vriendelijke groetjes 

Berdino

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-10-2022 gestart
161x bekeken

Actie georganiseerd door:

Berdino Janssen

Berdino Janssen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-10-2022 gestart
161x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden