Help een Gouden Hart van de Straat naar Nieuwe Kansen

Help een Gouden Hart van de Straat naar Nieuwe Kansen

Laten we samen een positieve verandering brengen in het leven van een bijzonder persoon met een gouden hart, die momenteel op

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

In onze drukke samenleving, waar mensen vaak onopgemerkt blijven, willen we de spotlight richten op Maxim – een persoon met een gouden hart die momenteel op straat leeft. Maxim belandde op straat door onvoorziene omstandigheden, maar ondanks zijn eigen uitdagingen, heeft hij een opmerkelijk vermogen behouden om anderen te helpen.

Maxim heeft talloze mensen geholpen die net als hijzelf geconfronteerd worden met de harde realiteit van dakloosheid. Hij deelt zijn laatste beetje eten, biedt een luisterend oor aan hen die zich verloren voelen, en verspreidt zelfs wat licht in de duisternis met zijn optimisme en vriendelijkheid. Zijn verhaal toont de kracht van medeleven, zelfs in de moeilijkste tijden.

Met deze fondsenwervingsactie willen we Maxim niet alleen een kans geven op een nieuw begin maar ook zijn onbaatzuchtige geest erkennen. De opbrengsten zullen worden gebruikt om hem te voorzien van de middelen die nodig zijn voor huisvesting, voedsel, en een solide basis om weer op te bouwen. Daarnaast streven we ernaar Maxim te ondersteunen bij het voortzetten van zijn nobele werk door hem de middelen te geven om anderen te blijven helpen, zelfs wanneer hij zelf een helpende hand nodig heeft.

Samen kunnen we Maxim laten zien dat zijn gemeenschap om hem geeft en gelooft in zijn vermogen om niet alleen zijn eigen leven te transformeren maar ook dat van anderen. Laten we samen een gouden toekomst bouwen voor Maxim en voor allen die hij met zijn liefdevolle hart heeft aangeraakt.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-12-2023 gestart
51x bekeken

Actie georganiseerd door:

Dan Leiner

Dan Leiner

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-12-2023 gestart
51x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden