Help een organische boerderij

Help een organische boerderij

Help een kleinschalige organische boerderij met de opstart.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik, Vanessa Oldenburger, jaag mijn lang verlangde dromen na in kleinschalige, biologische landbouw. M’n droom werd werkelijkheid nadat wij vorig jaar oktober mochten verhuizen naar onze nieuwe huurwoning, een hoevewoning met daarbij een halve hectare aan grond.

Ik ben dit voorjaar begonnen, er zijn uien gepoot, radijsjes gezaaid, wortelen gezaaid, aardappelen gepoot, tuinbonen gezaaid, en de peultjes staan zelfs al in de bloei!

Al het exotische plantgoed wat ik heb opgekweekt staat klaar om aangeplant te worden, dit zijn de paprika’s, chilipepers, tomaten en aubergines.

Mijn visie is ook om biodiversiteit te creëren, ik heb fruitbomen aangeplant en struikgewassen zoals, braam, aalbes, hazelaar, framboos en ook heesters voor de bestuivende insecten.

Om het financiële plaatje totaal te krijgen is echter moeilijk, m’n man is na een mislukte rug operatie  invalide geworden en ons inkomen is daardoor minder dan de helft van wat het voorheen was. Samen hebben we vijf prachtige kinderen in de leeftijd van drie tot twaalf jaar, waarvan twee zwaar autistisch.

... Uw gulle donaties zullen een enorme boost geven aan de lancering van de boerderij, helpen met opstartkosten en materialen, zoals een grondfrees  die heel hard nodig is, een bosmaaier en misschien zelfs met een kleine tractor. Ik zal biologische methoden gebruiken om een ​​scala aan groenten en fruit te produceren die lokaal te koop zijn.

Deel deze pagina met vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in het ondersteunen van kleine, lokale boerderijen en biologische, duurzame praktijken. Ik ben zo dankbaar voor alle steun!

Veel liefs,

Vanessa Oldenburger en gezin.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-05-2022 gestart
383x bekeken

Actie georganiseerd door:

Vanessa Oldenburger

Vanessa Oldenburger

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-05-2022 gestart
383x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog