Help een zieke dame. Zij doet alles voor anderen, doen wij dit voor haar?

Help een zieke dame. Zij doet alles voor anderen, doen wij dit voor haar?
Wendy Broeksteeg

Deze lieve alleenstaande moeder doet alles voor anderen en heeft nu zelf hulp nodig. Helpen jullie mee?

 

(Echt superlief, mensen die geld geven. Ik ben er stil van. Persoonlijk bedanken kan helaas niet dus bij dezen….Duizendmaal dank!)

Ps. Als ik geld overhoud na de fiets dan besteed ik dat graag aan dingetjes die hun leven wat lichter maken. MS is duur. Medicatie wordt niet allemaal vergoed. Ik help haar graag nog aan simpele dingen als voedingssupplementen, een keer echt lekker glutenvrij brood, vrolijk fris beddengoed 🥰. Hoop dat dat oké is! 
 

MS verstoorde haar leven, maar ze blijft positief. Helaas heeft nu haar aangepaste fiets het begeven en daarmee is haar vrijheid weg. Net uit het ziekenhuis is ze zich nu aan het terugvechten om weer te kunnen lopen en fietsen. Een hele strijd maar ze gaat er voor. Staat er straks een opgeknapte fiets voor haar klaar? Ik hoop het zo! Als er meer geld binnenkomt dan wil ik dat graag besteden aan een keer nieuw fris beddengoed voor mams en dochter, goede voedingssupplementen, dingen die voor de meeste mensen heel normaal zijn 🙂.  Hoop dat dat oké is! 
Alvast duizendmaal dank! 
 

ps. Vluchtelingen hebben ons hard nodig, maar vergeet ook niet eens in je omgeving te kijken. Zoveel verborgen armoede en schaamte. In dure gemeenten soms nog het ergst. Je ziet het niet altijd, maar kijk verder dan de oppervlakte en probeer te helpen, óók dicht bij huis 💕💕💕

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-04-2022 gestart
3530x bekeken

Actie georganiseerd door:

Wendy Broeksteeg

Wendy Broeksteeg

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-04-2022 gestart
3530x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog