Help Eveline haar droom waar te maken met haar salon!

Help Eveline haar droom waar te maken met haar salon!
Lisanne Koppe

Help Eveline's droom waarmaken: Een Nagel- en Beautysalon met een luisterend oor.

 

Ik begeleid Eveline als re-integratie coach en gun haar dit zo, haar gezicht als ze erover verteld zegt alles! 

Ik wil jullie graag voorstellen aan een ongelofelijk sterke vrouw, Eveline. Ze heeft een periode van intensieve uitdagingen achter de rug, variërend van persoonlijke gezondheidsproblemen, zorgen om haar kinderen en zelfs een verwoestende brand die haar huis 1,5 jaar geleden trof. 

Ondanks deze moeilijkheden heeft Eveline zich niet laten kisten. Integendeel, ze heeft haar kracht gevonden en is vastberaden om een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Eveline heeft recentelijk haar eigen nagel- en beautysalon opgestart, “ Happy Skin & Nails”.   
Ze heeft al het een en ander bereikt, maar om echt van start te kunnen gaan en haar klanten de best mogelijke ervaring te bieden, heeft ze nog wat extra steun nodig. We streven naar een doel van minimaal 1500 euro om Eveline te helpen de benodigde startersproducten aan te schaffen en haar salon volledig operationeel te maken.

Wat Evelines salon echt bijzonder maakt, is haar doel om het te transformeren tot een veilige ruimte met een extraatje. Eveline wil niet alleen hoogwaardige nagel- en beautybehandelingen aanbieden, maar ook een luisterend oor zijn voor vrouwen die, net als zijzelf, te maken hebben met lichamelijke beperkingen, zorgen over hun kinderen, en andere uitdagingen in het leven. Eveline begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om begrepen te worden en wil haar salon tot een plek maken waar gelijkgestemde steun en troost kunnen vinden.

Laten we Eveline helpen om haar droom waar te maken. Een bijdrage, hoe klein ook, brengt ons dichter bij het doel van 2000 euro en stelt Eveline in staat om niet alleen een succesvolle onderneming te runnen maar ook een positieve impact te hebben op de levens van anderen.

Wat jouw bijdrage mogelijk maakt; 

  • Aanschaf van hoogwaardige startersproducten voor de salon.
  • Ondersteuning bij het opbouwen van een warme en gastvrije omgeving.
  • Creëren van een veilige ruimte voor vrouwen met vergelijkbare uitdagingen.
  • Bijdragen aan het verwezenlijken van Evelines droom en het overwinnen van tegenslagen.

Laten we samen Eveline's kracht vieren en haar helpen om een lichtpuntje te zijn voor anderen. Klik op de doneerknop en draag bij aan het succes van Evelines nagel- en beautysalon.

Dank je wel voor je steun en vrijgevigheid!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-02-2024 gestart
1291x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lisanne Koppe

Lisanne Koppe

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-02-2024 gestart
1291x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog