Help Foodies by Marco overleven!

Help Foodies by Marco overleven!
Marco Kalkhoven
Deel deze actie

Nu steun van de overheid uit blijft omdat mijn bedrijf op mijn woonadres staat ingeschreven komt er een eind aan mijn droom

158 donaties
84%
€ 7055 van € 8400 ingezameld

Nadat in 2018 mijn passie voor food; mijn bedrijf werd, kwam mijn droom uit. Mijn naam is Marco en ik ben de eigenaar van Foodies by Marco, mijn catering bedrijf waar alles met passie voor BBQ, eten en drinken verzorgd wordt. Na twee geweldige jaren met enorme groei en veel trouwe & vaste klanten, werd de wereld overvallen met de pandemie (COVID-19). Op dat moment vielen alle BBQ's, bruiloften, recepties en feestjes in het water en ben ik me gaan richten op maaltijden aan huis. De overheid heeft veel steunmaatregelen toegezegd, voor ons als horeca ondernemers, maar wel onder bepaalde voorwaarden. Eén van die voorwaarden is dat je bedrijf niet op een huisadres ingeschreven mag zijn. Omdat ik als cateraar 80% van mijn opdrachten op locatie uitvoer, is dat dus bij Foodies By Marco het geval en valt mijn bedrijf dus buiten de boot, wat betreft de steun maatregelen. Na 14 maanden keihard strijden, zijn nu alle potjes zo goed als leeg en is het einde van mijn droom in zicht. 

Wil jij mij helpen deze droom levend te houden?

Nieuws

Collectanten

Laden...
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Foodies By Marco

Actie georganiseerd door:

Marco Kalkhoven

Marco Kalkhoven

158 donaties
84%
€ 7055 van € 8400 ingezameld
Actie loopt tot 31-05-2021

Donaties

 
Toon alle donaties
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In the media

Foodtruck-ondernemer Marco zet alles op alles om zijn bedrijf overeind te houden

30 Apr 2021

Vier weken geleden overleed zijn schoonmoeder en drie weken geleden zijn schoonvader. Beiden stierven aan de gevolgen van corona. Marco Kalkhoven en zijn gezin worden keihard op de proef gesteld door het virus. Tot overmaat van ramp staat zijn bedrijf Foodies by Marco nu op omvallen, maar Kalkhoven hoopt het te redden met crowdfunding.

De Ondernemer

Marco (50) strijdt tegen corona: beide schoonouders overleden, nu staat zijn bedrijf op omvallen

28 Apr 2021

Vier weken geleden overleed zijn schoonmoeder. Drie weken geleden overleed zijn schoonvader. Beiden stierven aan de gevolgen van corona. Marco Kalkhoven en zijn gezin worden keihard op de proef gesteld door het virus. ,,Deze mensen betekenden werkelijk álles voor mij en mijn gezin. Voor mij zijn ze er altijd geweest. Het is zó onwerkelijk dat ze er plotseling niet meer zijn. Soms voelt het net, alsof ze elk moment bij ons de kamer in kunnen lopen.’

De Gelderlander

Marco (50) strijdt tegen corona: beide schoonouders overleden, nu staat zijn bedrijf op omvallen

28 Apr 2021

Vier weken geleden overleed zijn schoonmoeder. Drie weken geleden overleed zijn schoonvader. Beiden stierven aan de gevolgen van corona. Marco Kalkhoven en zijn gezin worden keihard op de proef gesteld door het virus.

Algemeen Dagblad

Het einde nadert voor ondernemer Marco, “We hebben bijna niks meer, alleen elkaar nog”

26 Apr 2021

We weten allemaal dat de horeca het zwaar heeft sinds COVID-19 ons land teistert. Ondanks dat de terrassen a.s. woensdag open gaan, zijn er nog steeds heel veel ondernemers die het extreem zwaar hebben. Onlangs is ons ter ore gekomen dat cateraar Marco van Foodies by Marco het nog een stukje zwaarder heeft, omdat hij helemaal geen steun krijgt van de overheid.

FB Nieuws