Help je mee tegen de strijd (kanker) die mijn mama moet ondergaan ?

Help je mee tegen de strijd (kanker) die mijn mama moet ondergaan ?

voor de 2 de keer viel onze wereld weer uit elkaar . Op 27.02.24 kreeg mijn mama te horen dat ze weer zou moeten strijden😞

 

laat mij je even voorstellen aan een geweldige dappere vrouw , met een wilskracht zoals een leeuw ! 
mijn mama Sabina verniers , is al sinds kinds af een vechter elk opstakel die ze tegen kwam sloeg ze uit het niets uit de weg . Helaas werd de gezondheid van mijn mama rap op proef gezet . Aan 28 jarige leeftijd kreeg ze te klammen met tumoren in de baarmoeder . Operatief werd alles verwijderd wat een strijd wat een vechter ❤️

helaas bleef het niet echter bij positief nieuws , haar gezondheid bleef haar telkens testen maar elke keer sloeg ze terug met een vleugje humor . 

op 7juli 2022 kreeg ze te horen dat ze darmkanker had ,ze bleef positief en ging met man en macht de strijd aan operatief werd alles verwijderd natuurlijk ook nog chemo . 
maar helaas was er een uitzaaiing naar de lever . Eventjes slikken en doorgaan ze maakte hiervoor gebruik van al haar financiële middelen en reserves . Sinds 2 maanden geleden na een lange strijd was alles in het oog van de specialisten positief . 

helaas was dit niet het geval . na haar onderzoeken die ze gisteren 27 februari 2024 te horen kreeg . Zakte alles weer in 1 van nul weer te beginnen tegen een nieuwe uitzaaiing van leverkanker en longkanker 💔! 

na een telefonisch gesprek deze morgen met mijn mama , kon ik niet anders dan actie ondernemen en hulp inschakelen . 
dit is waarom ik dit opstart ,  om haar behandelingen te kunnen betalen . Ik weet dat ik veel vraag , maar ik wil niet dat mijn mama dit alleen moet ondergaan . Want voor haar staat nu het financiële op de eerste plaats en niet meer haar gezondheid . laten we allen samen voor positiviteit zorgen dat ze haar wilskracht behoud . 
ik wil jullie al uit het diepste van mijn hart bedanken . Want deze keer wil ik niet dat mijn dappere prachtige mama alleen vecht . 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-02-2024 gestart
1176x bekeken

Actie georganiseerd door:

Michele-oriane Couvreur

Michele-oriane Couvreur

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-02-2024 gestart
1176x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Medisch
Misbruik melden