Help jij alissa haar toekomst beteren? ๐Ÿ€๐Ÿ™โค๏ธ

Help jij alissa haar toekomst beteren? ๐Ÿ€๐Ÿ™โค๏ธ
Debby Van Meirvenne

Het enige wat haar kan helpen is een laser therapie littekens gezicht en armen ๐Ÿ™๐Ÿ€

 

Beste,

Alissa 7 jaar. 

langs deze weg vragen we jullie steun, wegens door een financiรซel te kort te hebben om voor haar toekomt beter te worden, het is een lange weg dat ons 3 jaar lang nu financiรซel moeilijk heeft gezet, door de verzorging, de zalven, 2 maand op intensieve, drukmasker. dit heeft ons spaargeld al meer dan โ‚ฌ8000 gekost, waar geen terugbetaling van is ๐Ÿ˜ช dit is zwaar beide werken we ons letterlijk dood om alles zo goed mogelijk te maken voor haar dat ze niks te kort komt. Deze actie is om haar te helpen voor haar toekomst, het is moeilijk voor haar, om in de Spiegel te kijken, ook op school dat mensen haar aan staren, tot zelfs uitlachen, als ouder doet het pijn niks kunnen doen de litteken weg te halen enkel de zalf om te beschermen tegen warm weer en koud weer. het is moeilijk voor haar om er mee om te gaan, daarom heeft ze de therapielazer nodig. 

 

Hier lees je ons Verhaal wat met alissa is gebeurd! het zijn schokkende beelden, alissa was toen 4 jaar ! een warm zomer weekend dat uitdraaide naar een nachtmerrie! alissa logeerde dat weekend bij haar tante. de tante en oma besloten om naar een evenement feestje te gaan alissa super blij dat ze mee mocht gaan, ze zij mama&papa tot zondag! ik kijk al uit naar ons reis maandag! veel plezier met tante en oma en braaf zijn! dat is ze altijd wel een lieve prachtige dochter met altijd een glimlach ๐Ÿ˜

 

mama & papa gingen samen iets leuk doen even met ons 2 weg dat niet vaak gebeurd, we zijn vanaf haar geboorte altijd samen altijd samen gezellig thuis, het was ons verlof twee weken. mama was de valiezen aan het maken want we zouden maandag vertrekken naar de ardennen de rust eindelijk vakantie ! toen sloeg het noodlot toe, 2 mannen deden een bbq aan op terras tussen tafels waar mensen gezellig zitten te drinken met een Snelbranderfles, alissa was een mooie tekening aan het maken aan tafel op terras bij haar tante voor mijn mama & papa heel fier zoals ze altijd is vrolijk en lief ๐Ÿฅฐ , ze zette de bbq vlak naast tafels tot gevolg ontploffing met de Snelbranderfles alles op ons alissa ๐Ÿ˜ช de 2 mannen besefte niet eens wat ze gedaan hebben, stonden daar dronken ze waren onozel met de fles aan het doen na dat dit gebeurd was deden ze gewoon verder en feest ging door terwijl dit ernstig is! Ons kind stond in brand, nog geen hulp boden ze aan, de politie deed niks gaat om een spijtig ongeval zeiden ze ๐Ÿ˜ช ik kon geen klacht in dienen ! Dit was op de openbare weg ze deden strafbare feiten! dat mag allemaal in belgie ! We gingen in onderzoek bij de advocaat en ze bleken geen verzekering, geen vergunning te hebben de man is dan ook nog eens invaliede die mag dit evenement cafe uitbaden ! wij staan machteloos toe te kijken, Niemand dat de hulpdiensten belde, de tante in alle paniek roepen hulp te zoeken water en doeken het brande snel haar, haar weg ze reed met haar auto zo snel mogelijk zelf naar spoed, alissa derect met de ziekenwagen naar uz gent brandcentrum.  2 maand intensievezorg ons verlof alles was geboekt alles kwijt ๐Ÿ˜ช op dat moment ga je door de hel en nog steeds nachtmerrie van haar zo te zien, is voor de rest van ons leven,  de zorg voor haar dag en nacht afgezien die 2 maand niet kunnen gaan werken we sliepen naast haar, financiรซel moeilijk geen inkomen, alissa werd dagelijks in slaap gedaan voor verzorging ze kon niet zelfstandig eten was met een zondevoeding, alles moest ze terug leren dit is een nachtmerrie voor elke ouder ๐Ÿฅฒ tot de dag vandaag hebben we geen schadevergoeding gezien van de tegenpartij ze blijven alles betwisten werken niet mee  geen verantwoordelijkheid opnemen wat ze gedaan hebben hun fout niet kunnen toegeven, ze zijn niet bij alissa geweest terwijl wij elke euro om draien om alles voor alissa te kunnen blijven betalen. elke dag de confrontatie is zwaar ze gaat naar kindertirapeut en logo voor spraakproblemen mond en gezicht, hangsten van luide geluiden reageer ze in paniek, moeilijk in slaap met regen en onweer denkt ze mama gaat toch niet ontploffen? dit vraagt veel tijd dit te verwerken. 

 

De steun klein of groot voor haar toekomst help jij ons doel te bereiken met heel veel liefde voor alissa โค๏ธ๐Ÿซถ zijn we jullie eewig dankbaar steun. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-08-2024 gestart
900x bekeken

Actie georganiseerd door:

Debby Van Meirvenne

Debby Van Meirvenne

 
Actie loopt tot 19-10-2025

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-08-2024 gestart
900x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Brand Medisch
Misbruik melden