Help Jolanda om pijnvrij te leven van de ziekte van Kahler

Help Jolanda om pijnvrij te leven van de ziekte van Kahler
Hans de vries

Helpt u Jolanda om pijnvrij te leven van de ziekte van Kahler

 

Dit gaat over Jolanda (58) lentes jong.

Hele dag heeft zij helse pijnen door de ziekte van Kahler dit is beenmergkanker en is ongeneselijk. De ziekte van Kahler is een zeldzame vorm van kanker die jaarlijks bij zo’n 1000 mensen voorkomt

Tot overmaat van ramp valt Jolanda in april 2023 en breekt haar rug op 2 plaatsen, die met rust moeten herstellen. Om haar botten te verstevigen krijgt zij periodiek in haar vertrouwde thuisomgeving een infuus met Zoledroninezuur. Daardoor is het veel moeilijker voor eventuele kankercellen om zich in de botten te nestelen.

Inmiddels heeft zij meerdere operaties ondergaan aan haar rug t.b.v. pijnbestrijding en is er een neurosimulator geïmplanteerd. Daarnaast gebruikt zij heel veel medicatie tegen de pijn in haar botten die veroorzaakt wordt door de ziekte van Kahler ( beenmergkanker )

Inmiddels is Jolanda in Nederland uitbehandeld. Maar zij geeft de strijd niet op. Jolanda doet er alles aan om te blijven leven. Haar laatste strohalm is een aantal hoopvolle behandelingen in het buitenland.

Jolanda: “Om het in voetbaltermen samen te vatten: Ik sta 1-0  achter, maar zie geen reden waarom ik in de verlenging niet zou kunnen winnen.”

De eerste behandeling is DCT-therapie (www.immucura.com). Daarna volgt er een gepersonaliseerde chemotherapie. De totale kosten zijn minimaal € 85.000,- Dit wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wij  kunnen deze gigantische kosten met geen mogelijkheid zelf opbrengen. Wel zijn we alles wat geld opbrengt aan het verkopen.

Daarom nemen wij, als vrienden van Jolanda het initiatief om een crowdfunding te starten. Wil jij als vriend, kennis, collega, bedrijf of zelfs als gulle onbekende iets bijdragen? Elke donatie brengt Jolanda dichter bij hernieuwde hoop.

Laten we Jolanda massaal steunen en deze behandelingen mogelijk maken. Alle beetjes helpen!

Alvast heel hartelijk bedankt!

 Dus: voel je je betrokken en aangesproken: doneer dan alsjeblieft wat je wil en kunt missen, zodat deze behandeling zo snel mogelijk kan starten…

Wij bedanken dan ook iedereen uit het diepste van ons hart!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-01-2024 gestart
166x bekeken

Actie georganiseerd door:

Hans de vries

Hans de vries

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-01-2024 gestart
166x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden