Help Mia naar haar droom dansopleiding: BIRD college, London

Help Mia naar haar droom dansopleiding: BIRD college, London

Help mij om de laatste beetjes geld te verzamelen om van mijn droom werkelijkheid te maken.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn naam is Mia van Rooijen, ik dans momenteel bij Creating Art Productions, en ik ben een gepassioneerde danseres/zangeres. Ik train al jarenlang met grote discipline om mijn wens in vervulling te laten gaan: een carrière in de dans- en musicalwereld. Vanaf jonge leeftijd heb ik een grote liefde voor dans, zang en musicals en ik wil niets liever dan deze passie om zetten in een professionele carrière. Met dit doel voor ogen heb ik gedurende de laatste paar jaren nog harder getraind: meer dan 20 uur per week aan dans-, zang-, en acteerlessen en daarnaast nog repetities voor voorstellingen en wedstrijden. Dit jaar heb ik deelgenomen aan audities bij verschillende scholen, hopend op een plek om van mijn droom waarheid te kunnen maken. Het was een jaar vol met ups en downs, maar uiteindelijk heb ik het geweldige nieuws ontvangen dat ik ben aangenomen bij mijn droomschool, mijn eerste keus, BIRD College in Londen, Engeland! Al die lange uren van training, alle stress van de audities, het is allemaal de moeite waard geweest. Ik heb mijn plek verdiend op de school van mijn dromen!

Het nastreven van een dans- en musical theateropleiding bij BIRD college in Engeland is voor mij een essentiële stap in het waarmaken van mijn droom. BIRD college staat bekend om het afleveren van talentvolle studenten die later succesvol zijn in de musicalwereld. Veel van hun voormalige studenten kom je tegen op internationale podia, zoals West End-producties en andere theater- en dansgezelschappen over de hele wereld. Echter, de financiële lasten die gepaard gaan met het volgen van de BA(Hons) in professional dance and musical theatre bij BIRD college zijn erg hoog en vormen een obstakel voor mij om mijn droom te verwezenlijken. Desondanks geef ik mijn droom en het geloof dat ik deze waar kan maken niet op. Naast mijn intensieve danstrainingen, heb ik de afgelopen jaren diverse baantjes gehad om mijn studiekosten en andere uitgaven te bekostigen. Naast alle uren trainen werkte ik het hele jaar om mijn eigen dans, zang en acteerlessen te betalen. Naast mijn bijbaan bij de hoogvliet en later bij de kinderopvang ben ik om extra veel te verdienen ook begonnen met het geven van bijlessen in mijn dansschool, ik heb zelf flyers gemaakt en deze door de dansschool neergelegd en online verspreid, waardoor ik ook hiermee nog extra inkomsten kan maken. Maar dit betekende toch nog dat het grootste deel van mijn inkomen werd besteed aan noodzakelijke dans-gerelateerde kosten, waardoor er weinig tot geen ruimte was om aanzienlijke bedragen te sparen voor mijn toekomstige opleiding. Hoewel ik hard gewerkt heb naast mijn danslessen heb ik dus niet voldoende kunnen sparen om de kosten van het volgen van mijn droomopleiding bij BIRD college te kunnen betalen. Om toch naar BIRD college te kunnen ben ik nu op zoek naar externe bronnen van financiële steun, en zo ben ik op het idee gekomen om deze crowdfunding te starten. Door fondsen en eerdere een crowdfund heb ik al een goed bedrag kunnen verzamelen maar toch ben ik nog op zoek naar de laatste beetjes om mijn doel te bereiken, en daarom heb ik deze crowdfund opgestart. 

Omdat ik dankbaar ben voor alle kleine beetjes steun die ik op deze manier kan ontvangen, en omdat het ontvangen van deze steun voor mij zo belangrijk is wil ik graag iets terug doen. Hoe klein dan ook, ik zou graag aan jullie willen laten zien wat ik met behulp van jullie bijdragen bij BIRD college bereik. 

 

Ik heb daarvoor het volgende bedacht: 

  • voor donaties vanaf 15 euro: zal ik een maandelijkse nieuwsbrief over hoe het er aan toegaat en wat ik allemaal heb geleerd bij BIRD college in Londen opsturen.
  • voor donaties vanaf 50 euro: zal ik elke maand een nieuwsbrief + een dans video van mij uit londen opsturen.

 

Heel erg bedankt voor jullie hulp!

Groetjes,

Mia van Rooijen

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-07-2024 gestart
102x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mia van Rooijen

Mia van Rooijen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-07-2024 gestart
102x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog