Help mij aan mijn wensdroom uitkomen voor het studie

Help mij aan mijn wensdroom uitkomen voor het studie
jennifer jamin

Ik wil graag een opleiding volgen aan een studio helaas er is geen budget ervoor, niemand helpt mij, ik sta alleen achter.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo, lieve mensen mijn echte naam is jennifer,35 jaar en komt uit Maastricht. Ik ben een spontante en lieve, heerlijk betrouwbaar vrouw. Ik ben afgestudeerd MBO´er van de thuisonderwijs bij NHA had gevolgd. Ik heb drie verschillende cursussen afgerond .Dierenverzorging, Taal cursus Engels Behalve twee cursussen Vwo biologie en BOA niet behaald. nu is alles mijn laatste geld is opgemaakt, ik heb het niets meer om er nieuwe cursussen te kopen. Zonder middelbaar bare getuigen schrift kan ik geen betaalde bijbaan krijgen. Ik wou heel graag opleiding volgen om mijn grote wensdroom in het werkelijkheid laten uitdromen. Vanaf ik zit vaak regelmatig thuis en er is geen budget studie voor mij niet meer nog steeds altijd vastgelopen in het bijstandsuitkering.Ook geen recht op bijbaan was niet meer mogelijk,in het verleden alles uitgeven van 2500 euro overgemaakt om rijlessen te betalen. En er niet aan een beroepsopleiding aangedacht, bovendien ik had eigen geld niet meer naar nieuwe volgende, nieuwe opleiding kunnen ermee te betalen, studie geld om alles geld zien erbij elkaar optelden dat zou nooit in mijn eentje lukken. Hoeveel geld om weer elkaar te krijgen voor schoolboeken en aantal cursussen  ga ik doen.Helaas dat is best moeilijk voor mij alles is duur en onbetaalbaar zo haal ik mijn levensdoelen niet meer.Zo ben ik erg gespannen, hoop stress, depressie vaak regelmatig in de sombere stemming. Ik ga echt dit kapot van last van het laag inkomen. leven in oneindige bijstand uitkering.Ik mis mijn ontbrekende diploma´ en getuigenschrift.Dus ik heb paar beroep cursus nodig en ik later in de toekomst alles in keer afronden. Alsnog tegen de armoede te stoppen, zonder kans vergroting ik ben nergens beschikbaar op het betaalde arbeidsmarkt. Het gebrek aan weinige geld is geen betere uitweg voor mij dus leef ik echt zeer in moeilijk omstandigheden voelde ik erg diep ongelukkig. Overal bijna niemand kan mij te helpen, Zelfs durfde ik ook geen hulp te vragen bij de gemeente. Nog erger binnenkort wordt mijn oude bankrekening gestopt gezet voor volgende jaar 2023 te laat voor mij, kon niet meer gered worden. Voor de goede reden aangemeld bij steunactie.nl.Dit is waarschijnlijk eenmalig donatie actie dat alleen gebruikt om paar cursussen van NHA opnieuw bij goede keuzen aanschraffen.Voor de rest niet ik moet zorgen dat mijn paar getuigenschriften alles keer proberen te halen. Ik hou erg van leren met thuisonderwijs met nieuwe cursus wordt ik erbij wat blijer van wordt.

Als dank heb je tenminste bij mij weer gelukkig en blijer gemaakt je hoeft niet alles 1 keer duizend keer te doneren. Elke klein erbij doneren is ook dan helemaal goed daarmee ik blijf erg tevreden ermee.

Alvast erg bedankt voor de goede steun aan mij,

Aan beste Lieve Begroet Jennifer.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-08-2022 gestart
645x bekeken

Actie georganiseerd door:

jennifer jamin

jennifer jamin

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-08-2022 gestart
645x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wens Onderwijs
Misbruik melden