Help mij Helpen

Help mij Helpen
Nilda Strickx

Mijn dochter Sam heeft één grote wens.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo, Ik ben Nilda en langs deze weg hoop ik geld in te zamelen om de wens uit te laten komen van mijn dochter Sam. 

Sam heeft op vierjarige leeftijd met het doorprikken van haar oortjes een fuso bacterie opgelopen die op haar hersenstam is gaan zitten. Sam heeft inmiddels over de honderd operaties aan haar hoofd ondergaan en werd er jaren geleden gezegd dat ze in geleende tijd leefde.

 Maar Sam is een doorzetter. 

Inmiddels is Sam 18 jaar en heeft ze door langdurige ziekenhuisopnames veel school gemist en is ze volgens school aangewezen op dagbesteding. Sam loopt al drie jaar stage op een kinderboerderij en vind dit zo leuk dat ze tegen schooladvies in zichzelf toch heeft ingeschreven op de entree opleiding dierverzorging. Doordat de boerderij met een bestuurswisseling zonder BHVer zat verbaasde Sam iedereen door middel van een online cursus te volgen haar certificaat te halen, verder ging ze nog even door en heeft ze ook een certificaat voor opleider behaald. Zo kwam ze op het idee dat door middel van korte cursussen en trainingen er in èèn keer een hele andere wereld open kan gaan dan eindbestemming dagbesteding.Omdat de meeste jongeren van het VSO alleen in leeftijd 18 jaar zijn wil ze door middel van een extra jaartje groeien door middel van : zelfredzaamheid training, participatie training, workshops, en online leren ook deze toch wel grote groep een kans geven om in ieder geval in jezelf te geloven 

Het is een pilot om aan de instanties te laten zien dat het de moeite waard is om in deze groep te investeren. Ze heeft professionele begeleiding op vrijwillige basis al geregeld. 
wat heeft Sam nodig,  een stukje land voor de beestjes het liefst met al een voorziening die gebruikt kan worden als lokaal.

Wil u Sam Helpen?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-07-2023 gestart
55x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nilda Strickx

Nilda Strickx

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-07-2023 gestart
55x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog