Help Mij Herstellen Van Complexe PTSS!

Help Mij Herstellen Van Complexe PTSS!
Sinthuja Balasingam

Na een leven vol fysiek en seksueel misbruik, probeer ik mijn leven terug te pakken! Ik wil niet meer bang zijn. Helpt u mij?

 

Lieve Mensen,

Allereerst, bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Ik ben een vrouw van 29 jaar en ik zamel geld in om mij te helpen herstellen van complexe PTSS (posttraumatische stressstoornis) en Angststoornis. Ik zal uitleggen wie ik ben, waarom ik dit nodig heb en wat ik met het geld precies ga doen. 

Wie ben ik? Waarom is dit nodig?

Ik ben Sinthuja, 29 jaar, waarvan ik 28 jaar heb moeten vechten voor mijn leven. Ik heb mijn Gymnasium diploma gehaald, maar toen haalde mijn verleden mij in. Het fysieke, mentale en seksuele misbruik begonnen toen ik 3 jaar oud was. Op mijn 14e ben ik van school geplukt en mocht ik niet meer naar huis, omdat het daar te gevaarlijk was. Toen ik op mijn 21e verkracht werd, was dat de druppel. Mijn lichaam gaf het op. Ik kan niet meer studeren. Ik kan niet meer werken. Vaak zit ik in een rolstoel, omdat ik geen energie meer heb, maar wel wil leven. Twee tot drie paniekaanvallen op een dag is nu normaal. Als het me lukt om boodschappen te doen zonder te trillen, ben ik blij. Bang om naar buiten te gaan, denken aan suïcide.. Ik wil het niet meer! Ik wil leven. 

Ik loop nu 10 jaar bij de GGZ om keihard te werken aan mijzelf en beter te worden. Nu ik twee opnames heb gehad met intensieve behandelingen voor mijn PTSS, kan mijn herstel echt beginnen. Ik merk dat mijn creatieve kant mij helpt te herstellen. Als ik bezig ben met mijn handen, stromen mijn emoties weg. Het eindresultaat laat me zien dat ik wat moois kan maken en dat geeft mij zelfvertrouwen. 

Sinds augustus 2023 heb ik een Wajong uitkering en kan ik mij eindelijk volledig focussen op herstel. Voor mijn therapie moet ik een veillige plek creëren waar ik mijzelf kan terugtrekken en kan werken aan mijn zelfbeeld, dat ik er ook mag zijn en van mezelf mag houden. 

Dat is waarom ik deze Steunactie heb gemaakt. Door mijn kleine budget kan ik deze veilige plek niet realiseren zonder jullie hulp. 

Wat ga ik doen met de donaties?

Ik heb besloten dat het schuurtje in mijn tuin mijn veilige plek gaat worden. Een kleine atelier. Maar de schuur is rot op zoveel plekken, inclusief dak, dat het repareren net zoveel kost als het kopen van een nieuwe schuur. Ik heb deze reparatiekosten nagevraagd bij verschillende timmermannen. 

Ik heb gezocht naar de goedkoopste mogelijkheid die toch lang meegaat en net groot genoeg is voor de atelier. Het belangrijkste is dat er genoeg gelucht kan worden en dat er geen vocht komt, vanwege de spullen die er komen te staan. 

Na lang zoeken heb ik dit schuurtje gevonden bij Van Kooten in Hoofddorp. 

Deze is 3 bij 3 meter en is al geïmpregneerd. Met dakbedekking, fundering en schroeven kom ik dan uit op ongeveer 2500 euro. Om de levensduur te verlengen wil ik hem graag beitsen. Tot slot moet het aan de binnenkant geïsoleerd worden, zodat er geen vocht komt en de temperatuur ‘normaal’ blijft. Bij elkaar komt dit in de buurt van 5000 euro. Daarom is dat mijn spaardoel voor deze Steunactie. 

Als de kosten uiteindelijk toch lager uitvallen, wil ik met het resterende bedrag de juiste tafel(s) of kasten kopen, zodat alles optimaal benut wordt voor mijn doel om beter te worden. Wellicht ook wel materialen om mee te knutselen.

Ik zal mijn best doen om updates te geven wanneer ik wat verder ben in mijn proces van deze Steunactie en zeker als ik zover ben om het schuurtje te kopen!!

Ik hoop dat u wat kleins kunt missen of dit wilt delen met anderen! Dat zou mij erg helpen. Elk beetje is mooi meegenomen!!

Bedankt voor het lezen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-07-2024 gestart
211x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sinthuja Balasingam

Sinthuja Balasingam

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-07-2024 gestart
211x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog